Σωτήρης Πολύζος: «Η Μιμή Ντενίση ήταν μεγάλος έρωτας στη ζωή μου»

Σωτήρης Πολύζος: «Η Μιμή Ντενίση ήταν μεγάλος έρωτας στη ζωή μου»

Για την αξιόλογη σχέση που έχει διατηρήσει μέχρι και σήμερα με την πρώην σύζυγο του, Μιμή Ντενίση αλλά και την κόρη της, Μαριτίνα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Σωτήρης Πολύζος.

Εξακολουθείτε να έχετε και τώρα την ίδια πατρική σχέση με τπ Μαριτίνα, την κόρη της Μιμής Ντενίση;

«Η αλήθεια είναι ότι τα «daddy» ή «μπαμπά» που με έλεγε ανήκουν στο παρελθόν.

Τώρα πώς σας αποκαλεί;
«Τώρα με φωνάζει περισσότερο με το όνομα μου ή «Daddy». Το «μπαμπάς» ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Τώρα είμαστε 16, οπότε και οι κώδικες επικοινωνίας αλλάζουν»

Από τη δική σας πλευρά τι άλλαξε;
«Δεν άλλαξε κάτι, αλλά τα θέματα που συζητάμε πια δεν είναι μόνο πώς πήγαμε στο σχολείο ή αν υπάρχει κάποιο φλερτ, είναι πιο ουσιαστικά, για ό,τι αγαπά να κάνει στη ζωή της, που την κατευθύνουν τα ταλέντα και η καρδιά της»

Εσείς πώς την αποκαλείτε;
«Εγώ την αποκαλώ «μωρό μου», «αγάπη μου».

Προκαλεί μεγάλη απορία πώς ένα χωρισμένο ζευγάρι διατηρεί μια πολύ καλή σχέση ζωής.
«Η δική μου πλευρά δεν μπορεί να κατανοήσει το πώς κάποιοι ξεκατινιάζονται, φτάνουν στα άκρα, στα δικαστήρια πολλές φορές, για να λύσουν αυτές τις διάφορες. Πώς μια σχέση αγάπης με τόση ευκολία μετατρέπεται σε σχέση μίσους... Είναι αδιανόητο να πετάς με τόση ευκολία έναν άνθρωπο, έτσι, από τη ζωή σου. Αυτό συμβαίνει και σε προηγούμενες σχέσεις μου, πριν από τη Μιμή, που δεν ήταν γάμος. Είναι αδιανόητο με έναν άνθρωπο που πέρασα μήνες ή χρόνια, να μη μιλήσω, να μη βγω έξω»

Το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου το σκέφτεστε;
«Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου, είμαι ανοικτός. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στον ορίζοντα»

Ο μεγάλος έρωτας στη ζωή σας έχει έρθει;
«Αν σας έλεγα ότι στα 47 μου δεν έχω ζήσει το μεγάλο έρωτα, κάτι δεν θα είχα κάνει σωστά στη ζωή μου. Βέβαια, τον έχω ζήσει. Ο μεγάλος έρωτας μπορεί να είναι και ο δύσκολος έρωτας, που έχει περάσει από τα πιο σκοτεινά της ζωής μας, να είναι απαγορευμένος έρωτας»

Η Μιμή Ντενίση ήταν ο μεγάλος έρωτας της ζωής σας; «Ήταν μεγάλος έρωτας στη ζωή μου», λέει στο περιοδικό Λοιπόν.