Ελένη Ουζουνίδου: «Είναι σπάνιος ο κόσμος του συντρόφου μου»
Showbiz

Ελένη Ουζουνίδου: «Είναι σπάνιος ο κόσμος του συντρόφου μου»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τα παιδικά της χρόνια στην Κομοτηνή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Ουζουνίδου, την οποία φέτος απολαμβάνουμε μέσα από τη σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Τι σας κάνει ευτυχισμένη;
«Ο σύντροφος μου. Είναι σπάνιος ο κόσμος του. Αισθάνομαι μαζί του πολύ ευτυχισμένη. Φυσικά και η οικογένεια μου. Με τις ανιψιές μου, νιώθω απόλυτα ευτυχισμένη».

Γεννηθήκατε και μεγαλώσατε στην πολυπολιτισμική Κομοτηνή;
«Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μεγάλωσα σε μια πόλη σαν κι αυτήν. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια συγκεντρώνει πολλούς πολιτισμούς. Χριστιανοί, μουσουλμάνοι, Εβραίοι, Αρμένιοι, Βούλγαροι, Ρώσοι. Όλοι συμβιώνουν αρμονικά. Αυτό την κάνει μοναδική, καθώς δεν υπάρχει για μένα η έννοια του διαφορετικού. Από πολύ μικρή, συναναστρεφόμουν, σε όλα τα στάδια της ζωής μου, συνανθρώπους μου από όλους τους πολιτισμούς που ζουν στην πόλη. Συνεπώς, όλοι είμαστε ίδιοι. Γεννημένοι στον ίδιο τόπο και πορευόμαστε με τον ίδιο τρόπο».

Με αυτήν την αξία δεν θα έπρεπε να πορευόμαστε;
«Γι' αυτό, πολλές φορές, νιώθω μοναξιά. Αυτό που εγώ το θεωρώ αυτονόητο, ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved