Γιάννης Αϊβάζης: Ο Βέγγος, το ατύχημα και τα ράμματα
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: Ο Βέγγος, το ατύχημα και τα ράμματα

O Γιάννης Αϊβάζης αποκάλυψε μια ιστορία που να μην την έχει μοιραστεί σε συνέντευξη του και δεν είναι γνωστή στον κόσμο.

«Γενικά κρατάω πολλά πράγματα για εμένα και δεν τα μοιράζω... Κάποτε στον "Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου" Με την Μελίνα Σακκά ήταν ο Θανάσης Βέγγος! Από μόνος του ήταν μια μεγάλη ιστορία, ένα μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, την δικιά μου - την καλλιτεχνική - και την προσωπική. Ένας άνθρωπος ευγενικός, εργατικός, σωστός επαγγελματίας. Κάποτε λοιπόν κάναμε ένα γύρισμα και δεν θα ξεχάσω είχε χτυπήσει ο Θανάσης Βέγγος με κάτι που είχε πιάσει και έπρεπε να του κάνουμε ράμματα, οπότε σταμάτησε το γύρισμα. Μου έκανε μεγάλη εντύπωση ότι ενώ με το που τελείωσαν τα ράμματα έπρεπε να ξεκουραστεί να πάει σπίτι του, μπήκε μέσα και ξεκίνησε το γύρισμα κανονικά!» τόνισε στον Λάζο Μαντικό και στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΡΤ

Μια απόφαση που είχε πάρει και του άλλαξε πραγματικά τη ζωή του:

«Τις αποφάσεις τις δύσκολες τις παίρνουνε κάθε ημέρα! Νομίζω όταν είσαι συνειδητοποιημένος και τα βάζεις τα πράγματα κάτω, η ζωή δεν έχει μεγάλες αλλαγές να ξέρεις γενικά»

Για την απόφαση του να παρουσιάσει τηλεοπτική εκπομπή, αν τον βοήθησε επαγγελματικά;

«Η επαγγελματική ζωή μου είναι στρωμένη γενικά. Το επάγγελμα μου είναι ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι η παρουσίαση εκπομπής θα μου αλλάξει την καριέρα μου. Είμαι ηθοποιός, έχω σπουδάσει σε αυτό, επομένως είμαι σε μια γραμμή»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved