Έλενα Παπαρίζου: «Δέχτηκα bullying από μερίδα του Τύπου για τα κιλά μου»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Δέχτηκα bullying από μερίδα του Τύπου για τα κιλά μου»

Η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πρόσφατα πως δεν ασχολείται με το θέμα των κιλών. Θεωρεί πως δέχθηκε μπούλινγκ για το θέμα αυτό; Υπήρξαν σχόλια ή δημοσιεύματα που την στενοχώρησαν;

«Σαφώς και είναι μπούλινγκ αυτό. Με τα δημοσιεύματα δεν ασχολούμαι. Οπότε ναι, δέχθηκα μπούλινγκ από μερίδα του Τύπου, ποτέ όμως από τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι και το κοινό»

Ήταν από τις πρώτες Ελληνίδες που μίλησε ανοιχτά για την κατάθλιψη αλλά και τις κρίσεις πανικού που βίωσε στο παρελθόν. Τι την έκανε να το μοιραστεί με τον κόσμο;
«Για να μη νιώθουν μόνοι τους. Τον Σεπτέμβριο έκανα κάποιες εξετάσεις σε ιδιωτικό νοσοκομείο και περιμένοντας τα αποτελέσματα έπιασα συζήτηση με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Ηταν Σαββατοκύριακο. Τους λέω «παιδιά, έχουμε ησυχία, τι γίνεται;» και μου απαντούν «είχαμε αρκετά περιστατικά με κρίσεις πανικού». Εχω πολλούς φίλους γιατρούς και μου λένε ότι πολύς κόσμος αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα και αρκετοί είναι σε νέες ηλικίες»

Το έχει ξεπεράσει οριστικά;
«Οχι. Αλλά μπορώ πλέον και το ελέγχω. Το έπαθα τον προηγούμενο χειμώνα. Ηταν αργά τη νύχτα, ήμουν μόνη στο σπίτι, ο Ανδρέας έλειπε στο Λονδίνο. Πήρα τηλέφωνο έναν φίλο μου, κάτσαμε μαζί και όλα καλά», αποκαλύπτει η ίδια μιλώντας στο περιοδικό Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved