Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που δεν έχουν μάθει να σέβονται…»
Showbiz

Θοδωρής Κατσαφάδος: «Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που δεν έχουν μάθει να σέβονται…»

Ο Θοδωρής Κατσαφάδος επιστρέφει στην τηλεόραση με την συμμετοχή του στην σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα». Τι είναι αυτό που τον κέρδισε στη «Συμπεθέρα» και τον  έπεισε να επιστρέψει στην τηλεόραση;

«Κατ’ αρχάς νομίζω πως ήταν μία πρόταση η οποία ήρθε την κατάλληλη στιγμή στον δρόμο μου. Ήθελα κάτι πιο αισιόδοξο και χαρούμενο στη ζωή μου. Βλέπεις, το «Έγκλημα και Τιμωρία», η παράσταση στην οποία παίζω μαζί με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, είναι μία εκπληκτική παράσταση, είναι ένα εκπληκτικό έργο, αλλά η όλη διαδικασία υποκριτικά για μένα είναι τόσο βαριά και ψυχοφθόρα που θεωρώ πως χρειαζόμουν μία πιο ανάλαφρη καλλιτεχνική ανάσα για να ισορροπήσω» τόνισε στο TV Έθνος.

-Κι αυτή η ανάσα, λοιπόν, ήρθε με τη «Συμπεθέρα»;

«Ήταν μια σειρά η οποία κατάφερε να με γοητεύσει από το πρώτο λεπτό. Τα κείμενα του Λευτέρη Παπαπέτρου είναι απίθανα, η δουλειά που κάνει η Αμαλία Γιαννίκου φοβερή, το καστ εκπληκτικό, οπότε πραγματικά η «Συμπεθέρα» είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου προκύψει αυτήν τη στιγμή τηλεοπτικά.»

-Ο Λευτέρης Παπαπέτρου είναι τελειομανής, γι’ αυτό και είναι και ιδιαίτερα απαιτητικός. Αυτό είναι αλήθεια και καλά κάνει. Πώς αλλιώς θα υπερασπιστεί τη δουλειά του;

«Είναι εκεί στο γύρισμα, από πάνω, προσέχει τα πάντα και δεν θέλει να του αλλάζεις ούτε το «και». Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που δεν έχουν μάθει να σέβονται το κείμενο, που... πασαλείβουν τα σενάρια, που είναι αδιάβαστοι. Και αυτός που έχει την αγωνία του κειμένου, φαίνεται... Φαίνεται ο πανικός στα μάτια του μόλις η κάμερα κάνει ένα κοντινό.»

- Δεν είχατε πρόβλημα μετά το «Νησί» να μπείτε στα «Κλεμμένα Ονειρα»;

«Με την έννοια ότι ήταν καθημερινή σειρά... Μα την τηλεόραση την αγαπώ και δεν την υποτιμώ. Οπότε φροντίζω να κάνω με το ίδιο πάθος και με τον ίδιο επαγγελματισμό όλες τις δουλειές οι οποίες έρχονται στον δρόμο μου. Άλλωστε, δεν μπορώ να κάθομαι καθισμένος στο καναπέ μου και να περιμένω το επόμενο «Νησί»! Γιατί το επόμενο «Νησί» μπορεί να μην έρθει και ποτέ...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved