Ουπς! Ο Αϊβάζης δεν μιλάει με την Λαφαζάνη. Δείτε τι δήλωσε για την συμπαρουσιάστριά του
Showbiz

Ουπς! Ο Αϊβάζης δεν μιλάει με την Λαφαζάνη. Δείτε τι δήλωσε για την συμπαρουσιάστριά του

Ο Γιάννης Αϊβάζης και η Όλγα Λαφαζάνη παρουσίαζαν μαζί εκπομπή στο Epsilon. Τι δήλωσε ο ηθοποιός για την πρώην… συνεργάτιδά του;

«Είναι πάρα πολύ καλό παιδί η Όλγα Λαφαζάνη, επαγγελματίας, εργασιομανείς. Δεν κρατάω επαφές με την Όλγα Λαφαζάνη, ποτέ δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις» τόνισε σε συνέντευξη που έδωσε στον Λάζο Μαντικό στον ΑΡΤFM.

Σχολίασε και άλλα πρόσωπα της ελληνικής showbiz

Αλέξανδρος Ρήγας: «Τον λατρεύω τον Αλέξανδρο Ρήγα, αγαπημένος! Είναι ένας άνθρωπος αφυέστατος, με εμπιστεύτηκε και τον ευχαριστώ!»

Αλέξης Τσίπρας: «Ο Αλέξης Τσίπρας σίγουρα δεν είναι συμπαθής γιατί υπόσχεται πράγματα και δεν τα κάνει. Όταν κοροϊδεύει τους ψηφοφόρους του δεν νομίζω ότι είναι συμπαθής»

Λάκης Λαζόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι ένας αφυέστατος άνθρωπος. Ο κάθε άνθρωπος ξέρει πολύ καλά τι κάνει για τον εαυτό του. Ο Λάκης Λαζόπουλος νομίζω είναι κορυφή σε αυτό που κάνει. Δεν μπορούν να σε αγαπούν όλοι»

Μαρία Κορινθίου: «Την Μαρία Κορινθίου δεν την συμπαθώ καθόλου. Είναι πάρα πολύ άσχημη γενικά. (Γέλια) Εντάξει τι να πω; Μια σχέση ζωής με την Μαρία Κορινθίου 9 χρόνια τώρα!»

Πως θα αντιδράσει όταν η μικρή του φέρει τον πρώτο γαμπρό!

«Με το καλό να μεγαλώσει και σίγουρα τα παιδιά δεν πρέπει να μεγαλώνουν με πίεση και να γίνονται κομπλεξικά. Ας έρθει αυτή η στιγμή και να είσαι σίγουρος θα σου πω πως αντέδρασα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved