Τριαντάφυλλος: «Πολλοί συνεργάτες με έκαναν χωρίς να το θέλουν πιο δυνατο»
Showbiz

Τριαντάφυλλος: «Πολλοί συνεργάτες με έκαναν χωρίς να το θέλουν πιο δυνατο»

Για τις λάθος επιλογές και τις λάθος συνεργασίες που έχει κάνει κατά το παρελθόν, μιλά ο Τριαντάφυλλος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

«Λάθος επιλογές κάνεις πάντα, εγώ που ξεκίνησα 17 χρονών αλλά ευτυχώς βρήκα τον δρόμο μου. Όσο για τους συνεργάτες, και εκεί μαθαίνεις, πολλοί συνεργάτες με έκαναν χωρίς να το θέλουν πιο δυνατό και με βοήθησαν με τον τρόπο τους να βλέπω πράγματα που ποτέ δεν έβλεπα. Αλλά οι περισσότεροι συνεργάτες μου είναι αξιόλογοι και καταπληκτικοί άνθρωποι. Τώρα, δυο-τρεις εξαιρέσεις παντού υπάρχουν», λέει στη Freddo.

Καβάλησε ποτέ το καλάμι; «Τώρα, πίστεψε με, είμαι στην καλύτερη φάση και κάνω την καριέρα που ονειρευόμουν, δηλαδή είμαι ένας σύγχρονος λαϊκός τραγουδιστής-διασκεδαστής που ο κόσμος ξέρει πως αν έρθει να με δει θα -περάσει όμορφα, θα διασκεδάσει και θα γίνει φιλαράκι μου. Μου αρέσει να έχω σχέσεις στη δουλειά μου με τον κόσμο που έρχεται και με βλέπει, μου αρέσει να είμαι ο εαυτός μου, ένα απλό λαϊκό παιδί, και όχι αυτό που ήθελαν να με κάνουν οι τότε εταιρείες, ένα είδωλο, όπως λες, χωρίς να είμαι ο πραγματικός Τριαντάφυλλος», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved