Το post της Παπαρίζου για το τραγούδι της Μπέλου που δεν ήξερε
Showbiz

Το post της Παπαρίζου για το τραγούδι της Μπέλου που δεν ήξερε

Όπως του είπαν οι κριτές είναι ένα τραγούδι καθόλου συνηθισμένο για talent show. Η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως δεν γνώριζε το τραγούδι και σήμερα το πρωί αρκετοί το σχολίασαν.

Η τραγουδίστρια και κριτής του The Voice πριν λίγη ώρα μέσα από το Instagram εξήγησε γιατί δεν γνώριζε το συγκεκριμένο τραγούδι και τόνισε ότι τα παλιά ελληνικά τραγούδια ακουγόντουσαν πάντα στο σπίτι τους στη Σουηδία.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Μεγαλώσα σε μια χώρα που η μουσική στους "δρόμους" των μεγαλουπόλεων ήταν πάντα western και mainstream. Ειδικά για μας, την τότε multinational νεολαία.

Τα ωραία λαικά τραγούδια της Ελλάδας, τα μάθαινα από μικρή στη Σουηδία κυρίως από τους γονείς μου. Βραδάκια στο σπίτι με την οικογένεια και τα βινύλια στο πικάπ, στο αυτοκίνητο από κασέτες του μπαμπά αλλά και σε ελληνικά γλέντια με τους συμπατριώτες μας στο Göteborg.

Kι ήταν πάντα πολύ γλυκά τα συναισθήματα που ένιωθα με τις διπλοπενιές του μπουζουκιού.

Έτσι αγάπησα τη Βίκυ Μοσχολιού, την Χαρούλα Αλεξίου, το Γιώργο Νταλάρα, το Γιάννη Πάριο και τόσους άλλους σπουδαίους ερμηνευτές μας.

Λυπάμαι πραγματικά που δεν ήξερα το "Δε λες κουβέντα", αυτό το ιστορικό -όπως καταλαβαίνω τώρα- τραγούδι, που έγραψαν ο Δήμος Μούτσης και ο Κώστας Τριπολίτης το 1981 για την σπουδαία ρεμπέτισσα Σωτηρία Μπέλλου. Κι ας την άκουγε αρκετά συχνά στο σπίτι ο πατέρας μου.

Συγκινήθηκα όμως που το άκουσα τις προάλλες στο The Voice of Greece!

Η ελληνική μουσική ειναι απέραντα πλούσια, και εγώ ακόμα μαθαίνω... Ευτυχώς, τα Ελληνόπουλα που μεγαλώνουν ΣΗΜΕΡΑ στους 4 ορίζοντες της γης, έχουν την ευκαιρία μέσω του διαδικτύου να ενημερώνονται πολύ καλύτερα για την μουσική μας από ό,τι εμείς τότε.

I'm proud to be Greek!

Πάντα! Υ.Γ. Αυτό όμως του Σαββόπουλου με την Σωτηρία, ήταν από τα αγαπημένα μας εκείνα τα χρόνια στο σπίτι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved