Και όμως δεν είναι ο Μάρκος Σεφερλής... Είναι ο…
Showbiz

Και όμως δεν είναι ο Μάρκος Σεφερλής... Είναι ο…

Με μια πρώτη ματιά είναι ίδιος ο Μάρκος Σεφερλής. Και όμως… δεν είναι. 

Είναι ο Ennio Marchetto, ο οποίος ξανάρχεται στη χώρα μας, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα (αυτή τη φορά) και με κάθε προοπτική να δεκαπλασιάσει τους θαυμαστές του.

Δεν τον προλαβαίνεις! Ούτε αυτόν, ούτε τα εκατοντάδες πρόσωπά του. Ένα διαρκές "ουάου" ή μια ηχηρή σιωπή θαυμασμού από ένα κοινό που παραληρεί, όταν βλέπει να πιάνει ψιλοκουβέντα η σέξι Μονρόε με την ακούραστη Mona Lisa, ή η Ελισσάβετ της Αγγλίας να χτυπιέται υπό το ρεσιτάλ των Tina Turner, Eminen ή FreddieMercury. Τη Beyonce με τον Elton Johnτους έχει πετύχει ποτέ παπαράτσι αγκαζέ; Η Amy Winehouse εθεάθη να πίνει καπουτσίνο με τον Πάπα! Ναι, με τον Πάπα. Όλα αυτά τα εξωπραγματικά μόνο οι υπερδυνάμεις του EnnioMarchetto τα κάνουν πραγματικά. Η Madonnaδεν πιστεύει στα μάτια της. Οι δε Φρανκ Σινάτρακαι LadyGaga, πριν μοιραστούν το ίδιο μικρόφωνο, μοιράζουν αφειδώς αυτόγραφα.

Ο Βενετός performer ξεκίνησε την καριέρα του ως ζωγράφος. Δεν μπορούσε να ελέγξει τη φαντασία του κι έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μιμική, όταν είδε σε ένα όραμα μια χάρτινη Μέριλιν Μονρόε να πλησιάζει, πετώντας, προς το μέρος του. Όπως κι έγινε κι από τότε το όνομά του πάει ασορτί με διακρίσεις και βραβεία. Έχει κερδίσει βραβείο “WINNER OF CANNES BEST SHOW , PERFORMANCE D’ ACTEUR”, “WINNER OF THE GOLDEN LION, VENICE ENTERTAINMENT FESTIVAL”. Οι υποψηφιότητές του για βράβευση δε σταματούν ποτέ.

Ο γνωστός performer, έρχεται στην Ελλάδα για δύο μόνο εμφανίσεις στο PASSPORT.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved