Αθηνά Οικονομάκου: «Με τρομάζουν οι άνθρωποι με πολλά σκαμπανεβάσματα»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: «Με τρομάζουν οι άνθρωποι με πολλά σκαμπανεβάσματα»

Η Αθηνά Οικονομάκου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς είναι ανασφαλής σαν άνθρωπος και εξήγησε τι δεν ανέχεται στους άλλους.

Τι δεν θα συγχωρούσατε στην καλύτερη σας φίλη και τι στον σύντροφό σας;

Απαιτώ ειλικρίνεια και σταθερότητα από τους άλλους. Μόνο αυτοί οι άνθρωποι μπορούν να μείνουν δίπλα μου και μένω και εγώ δίπλα τους. Δεν μιλάω για ακραίες απαιτήσεις αλλά θέλω απόλυτη ειλικρίνεια στις σχέσεις μου. Ιδιαίτερα σχετικά με το τι σκέφτεται, τι νιώθει και τι απασχολεί τον άλλον. Επίσης, με ενδιαφέρει πολύ η σταθερότητα, δεν μπορώ τους ανθρώπους που έχουν τρελά σκαμπανεβάσματα, με τρομάζουν. Προφανώς γιατί είμαι πολύ ανασφαλής από μόνη μου, όλο αυτό με ταράζει. Να μην τους έχω εμπιστοσύνη, ακόμη και για ένα ραντεβού, το οποίο μπορούν μέχρι και να ξεχάσουν. Εγώ όταν πω κάτι, είμαι πολύ συνεπής-ακόμα και άρρωστη να είμαι- αλλιώς θα αισθανθώ ενοχικά. Δεν θέλω να εκθέτω ή να στενοχωρώ κάποιον και απαιτώ το ίδιο. Τα βασικά ζητάω.

Όσο περνάνε τα χρόνια, τόσο ξεδιπλωνόμαστε στις σχέσεις μας. Μπορείτε να κρίνετε αν έχετε βρει τον ιδανικό σύντροφο;

Το εύχομαι. Είναι όλα ισορροπημένα, είμαι χαρούμενη, ευτυχισμένη, περνάω καλά. Τώρα, αν είναι ο άντρας της ζωής μου θα φανεί στα χρόνια. Προφανώς για να είμαι σε αυτήν τη σχέση τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σημαίνει ότι είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη και πολύ χαρούμενη και έχω βρει έναν άνθρωπο που μοιράζομαι τα πάντα και μου δίνει χαρά κι ευτυχία και νιώθω ασφάλεια και με γεμίζει. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το γνωρίζω, αυτά όλα είναι πολύ βαρύγδουπες δηλώσεις. Προφανώς και υπάρχουν προβλήματα και δεν είναι όλα τέλεια, σε οποιαδήποτε σχέση. Υπάρχει άγχος, υπάρχει πίεση, δεν βλεπόμαστε σχεδόν καθόλου μέσα στη μέρα. Τις καθημερινές είμαστε και οι δύο σε πανικό. Το Σαββατοκύριακο προσπαθούμε να περάσουμε λίγο χρόνο μαζί. Τα ωράρια είναι πάρα πολύ δύσκολα και για τους δυο μας.

Πηγή: realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved