Nivo: «Από την πρώτη στιγμή απάντησε θετικά στο Junion music stars»
Showbiz

Nivo: «Από την πρώτη στιγμή απάντησε θετικά στο Junion music stars»

Ο Νίκος Βουρλιώτης μίλησε για τη συμμετοχή στου στο «Junior Music Stars».

Πως αποφάσισες να συμμετάσχεις στο «Junior Music Stars»; Είχες «δεύτερες» σκέψεις;

Η μοναδικότητα του με κέρδισε αμέσως. Δεν δίστασα να απαντήσω θετικά από την πρώτη κιόλας στιγμή. Το «Junior Music Stars» είναι μια πολύ πρωτότυπη δημιουργική ιδέα και ένα υπόδειγμα ομαδικής εργασίας με βασικό και κυρίαρχο συστατικό τη μουσική. Νιώθω τυχερός που είμαι κι εγώ πλέον ένα «κομμάτι» του.

Ποιος από τους τέσσερις δασκάλους είναι ο πιο αυστηρός και ποιος ο πιο ελαστικός;

Και οι τέσσερις είμαστε προστατευτικοί και τρυφεροί με τα παιδιά.

Οι δεκαέξι συμμετέχοντες έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες. Στη μία είναι η Ευγενία Μανωλίδου και ο Γιάννης Βαρδής και στην άλλη εσύ και η Ευρυδίκη. Υπάρχει ανταγωνισμός;

Πρωταγωνιστής και νικητής «Junior Music Stars» είναι η ίδια η μουσική. Όλοι συναγωνίζονται για ένα κοινό στόχο, που είναι να έρθουν ακόμα πιο κοντά μ' αυτό που αγαπούν, να γνωρίσουν ακόμα καλύτερα τον εαυτό τους, αλλά και να μεταδώσουν προς τα έξω τα σπουδαία μηνύματα των τραγουδιών και την ομορφιά της μουσικής

Τι συμβουλές δίνεις στα παιδιά που έχεις αναλάβει;

Αρχικά, προσπαθώ να βοηθήσω όλα τα παιδιά να αποβάλουν το οποιοδήποτε άγχος. Στόχος μου είναι να βοηθήσω να αναδείξουν το ταλέντο τους όσο πιο ολοκληρωμένα γίνεται, αλλά και να τα βοηθήσω να ανακαλύψουν ακό­μα καλύτερα τον εαυτό τους.

Ποια εφόδια πρέπει να διαθέτει κάποιος για να κάνει καριέρα στο τραγούδι;

Θεωρώ ότι πρέπει να μάθει να διεκδικεί το καλύτερο από τον εαυτό του. Να γνωρίζει τα «όπλα» του και τις αδυναμίες του, να βελτιώ­νει τις μεθόδους του, να εμπλουτίζει τις γνώ­σεις και να σέβεται τα ένστικτα του.

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved