Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω κάνει δουλειές μόνο για τα λεφτά»
Showbiz

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω κάνει δουλειές μόνο για τα λεφτά»

Φέτος η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ζει «Επικίνδυνες σχέσεις» μαζί με τον Γιώργο Κιμουλη. Πώς είναι να δουλεύει κανείς με έναν τόσο σημαντικό καλλιτέχνη;

«Είναι πολύ επαγγελματίας και πάντα προετοιμασμένος πάνω στη δουλειά. Ξέρει ακριβώς τι θέλει από εσένα και σου το εμπνέει για να το βγάλεις προς τα έξω. Το συγκεκριμένο έργο κρύβει μια γοητεία και έναν ερωτισμό, ενώ η ηρωίδα που υποδύομαι, η Τουρβέλ, παρά τα ακλόνητα πιστεύω της και την ηθική της, στο τέλος πέφτει θύμα της γοητείας του Βαλμόν, τον οποίο ενσαρκώνει επί σκηνής ο Γιώργος Κιμούλης» τόνισε στην Αγορά.

-Τα τελευταία χρόνια όλα τα δεδομένα στη δουλειά των ηθοποιών, αλλά και των υπόλοιπων Ελλήνων έχουν ανατραπεί λόγω της κρίσης. Έχεις πει «ναι» σε επαγγελματικές προτάσεις μόνο για τα λεφτά;

«Φυσικά και έχω κάνει δουλειές μόνο για τα λεφτά. Και θα το ξανακάνω, γιατί έχω οικογένεια. Εχω να μεγαλώσω δύο παιδιά και μπορεί να κάνω και πράγματα που δεν είναι απόλυτα κοντά στη δική μου αισθητική. Δεν έχω μια περιουσία από πίσω μου να κάθεται, οπότε θα κάνω και δουλειές για οικονομικούς λόγους.»

-Λάθη έχεις κάνει τα χρόνια που είσαι στον χώρο;

«Εννοείται αυτό. Εχω κάνει λάθη, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Δεν υπάρχει περίπτωση να ζεις και να μην κάνεις λάθη. Δεν είμαστε κλειδωμένοι σε ένα αποστειρωμένο δωμάτιο. Ευελπιστώ να ξανακάνω λάθη. Όταν είναι ζωντανό το κύτταρο σου, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved