Μαυρίδης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομικών - Το άγνωστο βιβλίο για την ζωή του
Showbiz

Μαυρίδης: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομικών - Το άγνωστο βιβλίο για την ζωή του

Στο Αιγινήτειο νοσοκομείο μεταφέρθηκε με συνοδεία αστυνομικών οργάνων αλλά και νοσοκόμων, αργά το βράδυ της Κυριακής, ο ηθοποιός Σταύρος Μαυρίδης. Είχε εξαφανιστεί για πέντε μέρες και όταν τελικά εντοπίστηκε, ήταν σε πραγματικά άθλια κατάσταση και ζητούσε να τον αφήσουν να πεθάνει ήσυχος. 

Ο ηθοποιός πριν από το περιστατικό αυτό είχε γράψει ένα βιβλίο για την ήρεμη ζωή του στη Σαλαμίνα.

«Την Κυριακή θα παρουσίαζε το βιβλίο του με τίτλο "Ελλήνων Μέθεξις". Και μέσα στο βιβλίο αυτό θα βλέπατε τα όνειρα του, την ήρεμη ζωή που ονειρευόταν στη Σαλαμίνα και πώς ζούσε στη Σαλαμίνα μέχρι να φύγει από εκεί. Ηθελε πάλι να θυμηθεί τα ήρεμα χρόνια που ζούσε στη Σαλαμίνα με τους δικούς του, καθώς και να κάνει περιπλάνηση στα σοκάκια και στην παραλία του νησιού. Δυστυχώς, όμως, δεν κατάφερε να το παρουσιάσει», λέει ο φίλος του και συνεργάτης του Σπύρος Μπιμπίλας, στην Freddo.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας γνωρίζοντας την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει με την οικονομική ανέχεια, του έδωσε τον ρόλο του στο Εθνικό Θέατρο προκειμένου να τον αντικαταστήσει. «Είναι πολύ καλός ηθοποιός. Για δύο μήνες του πρότεινα με να με αντικαταστήσει στις παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου. Δέχτηκε με χαρά και την προηγούμενη εβδομάδα θα ξεκινούσε πρόβες. Ωστόσο δεν πήγε στις πρόβες, με αποτέλεσμα να ανησυχήσουμε όλοι. Πονάω με τον Σταύρο, γιατί είναι πολύ ευαίσθητο παιδί. Τα έχασε όλα λόγω των κουκουλοφόρων που του έκαψαν θέατρο και σούπερ μάρκετ. Μετά ήρθε η καταστροφή του».

Ο ηθοποιός τις επόμενες ημέρες θα μεταφερθεί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί για την άσχημη κατάσταση της υγείας του και τα τέσσερα αδέρφια του, τα οποία διαμένουν στη Σαλαμίνα, όπου είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της οικογένειας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved