Λευτέρης Ελευθερίου: «Όλοι βιώνουμε προβλήματα. Γιατί εγώ να βγαίνω και να τα λέω;»
Showbiz

Λευτέρης Ελευθερίου: «Όλοι βιώνουμε προβλήματα. Γιατί εγώ να βγαίνω και να τα λέω;»

Τον έχουμε συνηθίσει σε ρόλους και τηλεοπτικές εμφανίσεις άκρως κωμικές. Θα ήθελε ο Λευτέρης Ελευθερίου να αναμετρηθεί με έναν δραματικό ρόλο;

«Ναι, θα ήθελα πολύ να το βιώσω αυτό, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ζήσει στο πετσί μου, όπως άλλοι ηθοποιοί. Περισσότερο για εμένα και όχι για να αποδείξω ότι είμαι καλός και σε αυτό. Επίσης, θα σου πω το εξής. Βλέπω τηλεοπτικές συνεντεύξεις μου και δεν μου είναι πάντα ευχάριστο να κάνω καραγκιοζιλίκια για να προκαλώ γέλιο. Μακάρι και για αυτούς που με καλούν σης εκπομπές, αλλά και για εμένα, να αποδεχτούμε ότι υπάρχει μέσα μου μία πλευρά που είναι πιο λυπημένη και βαριά, θα ήθελα να το επιτείνουμε αυτό σε μια μελλοντική συνέντευξη και όχι να προσπαθούμε κάθε φορά να βρούμε ένα καινούργιο αστειάκι»

Υπάρχει, δηλαδή, και μία πιο σκοτεινή πλευρά μέσα του;

«Βέβαια υπάρχει. Με τα χρόνια καταλαβαίνω ότι πρέπει να αποδεχόμαστε και αυτή την πλευρά μας και να την αφήνουμε να εκφράζεται. Απλά μου φαίνεται λίγο παράξενο το να βγαίνω στην τηλεόραση και να αφήνω το συναίσθημα μου ελεύθερο, την ίδια στιγμή που εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που περνούν πολύ δύσκολες καταστάσεις. Όλοι βιώνουμε προβλήματα. Γιατί εγώ να βγαίνω και να τα λέω; Νιώθω ότι έχω τα πάντα στη ζωή μου, βγάζω λεφτά από τη δουλειά που αγαπώ, ο κόσμος στηρίζει τις δουλειές μου, με παίρνουν οι δημοσιογράφοι και με ρωτούν για τη ζωή μου. Για ποιο λόγο, λοιπόν, να μεγαλοποιώ τα προβλήματα μου; Καλά είμαι στο εδώ και τώρα. Ακόμη και τις μαύρες μου να έχω, φροντίζω να μη με κατακλύζουν, αλλά να τις ξεπερνώ στις αληθινές τους διαστάσεις», λέει ο ηθοποιός στην εφημερίδα Αγορά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved