Αλικάκη: «Ήταν σοκαριστική η αναγνωρισιμότητά μου απ’ την «Αναστασία» έγινα κάποια άλλη
Showbiz

Αλικάκη: «Ήταν σοκαριστική η αναγνωρισιμότητά μου απ’ την «Αναστασία» έγινα κάποια άλλη

Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε γνωστή μέσα από την «Αναστασία». 

Το σίριαλ σημείωσε μεγάλη επιτυχία και η Μυρτώ Αλικάκη μόλις είχε αποφοιτήσει από τη δραματική Σχολή.

«Εξαιρετικά σοκαοιστική. Από τη μια μέρα στη άλλη σχεδόν έγινα κάποια άλλη. Το διαχειρίστηκα όμως στην πορεία των χρόνων. Το ισορρόπησα και τώρα που έχει περάσει εκείνη η μπόρα μου 'χουν μείνει μόνο τα καλά. Και νιώθω τυχερή για όλα» είπε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε για το «Ταμάμ». «Η Μαρία Λεκάκη έκανε εξαιρετική δουλειά. Δεν είναι σκοπός μου να μιμηθώ αυτό που έκανε, δεν μπορώ άλλωστε και δεν θα έχει κανένα νόημα. θα διαφοροποιηθώ, δεν ξέρω ακόμη πως, θα λειτουργήσω ενστικτωδών. Υπάρχει καλή χημεία με τους ηθοποιούς και τον σκηνοθέτη. Μου αρέσει που με φωνάζουν Μυρτώ (το όνομα του ρόλου). Μπορεί αυτή η Μυρτώ να είναι πιο αιχμηρή».

Η Μυρτώ Αλικάκη πρωταγωνιστεί και στην παράσταση «Το Ψέμα». «Είναι μια ευχάριστη παράσταση αλλά όχι κενή περιεχομένου. Έχουμε ωραία, χημεία και είναι επιτυχημένο το ανέβασμα γιατί το ίδιο το έργο είναι καλό. Τουλάχιστον όλοι μα$ μια φορά έχουμε βιώσει την απιστία ή έχουμε πέσει θύμα της. Και καταλάβαμε πόσο σχετικά είναι η αλήθεια και το ψέμα στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Τέλος, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί και στις «Γυναίκες» που συνεργάζεται με την Φωτεινή Βελεσιώτου και την Αναστασία Μουτσάτσου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved