Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η Λίλυ του «Λαβ σόρι» υπέστη μπούλινγκ…  Λοιδορήθηκε, χλευάστηκε, μισήθηκε»
Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Η Λίλυ του «Λαβ σόρι» υπέστη μπούλινγκ… Λοιδορήθηκε, χλευάστηκε, μισήθηκε»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ για πρώτη φορά μιλάει για το μπούλινγκ που υπέστη ο ρόλος που την έκανε διάσημη σε κάθε μικρή γωνιά της Ελλάδας. Ο λόγος βέβαια για τη γλυκιά Λίλυ από το Λαβ Σόρρι για την οποία η ηθοποιός λέει πως υπέστη έντονο εκφοβισμό και μισήθηκε όσο κανένας άλλος χαρακτήρας που έχει υποδυθεί η ίδια. 

Μετά το «Λαβ σόρι», με το οποίο έγινες γνωστή στο πλατύ κοινό, ένιωσες να μπαίνει μια ετικέτα και να μη... σε παίζουν πολύ;

Η Λίλυ του «Λαβ σόρι» υπέστη μπούλινγκ! Ακόμα κι από μένα την ίδια! Πώς το λένε, λοιδορήθηκε, χλευάστηκε, μισήθηκε, αλλά και λατρεύτηκε από πολύ-πολύ κόσμο! Ένα πλάσμα λοιπόν μυθοπλασίας που δημιούργησε τόσα πολλά και αντικρουόμενα συναισθήματα, λογικό είναι να ξεχαστεί δύσκολα από τον κόσμο. Εγώ προσωπικά άργησα να τη συγχωρήσω και να τη διώξω, κάνοντας ειρήνη μαζί της! Φέτος στις επαναλήψεις του Mega, όταν έπεφτα πάνω της, την έβλεπα σαν ξένη στο ίδιο σώμα! Ακούγομαι πολύ έντονη, το ξέρω, αλλά όλα τα πράγματα στη ζωή μου -επαγγελματική και προσωπική- τα ζω έντονα.

Η ηρωίδα σου ήταν εγκλωβισμένη σε μια ζωή που δεν της άρεσε. Σου έχει συμβεί να νιώσεις έτσι;

Τη ζωή μου τη δημιουργώ κάθε μέρα που περνά με ευαισθησία και πάθος. Πολλές φορές έχω πέσει σε ατοπήματα λάθος χειρισμών στις σχέσεις μου, αλλά και μικρών συμβιβασμών στη δουλειά και την καθημερινότητα. Θα ήταν ψέμα να πω ότι δεν έχω καταπιεστεί από βίαιες συμπεριφορές ανθρώπων που ίσως δεν μπορούσαν να διαχειριστούν κι οι ίδιοι τον εαυτό τους, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Ολοι έχουμε βρεθεί σε τέτοια θέση και κάποιες γυναίκες, κυρίως, έχουν δεχτεί και σωματική βία. Δεν έχω δεχτεί τέτοιου είδους βία, αλλά θα στεκόμουν στο πλευρό των γυναικών που πάσχουν και σίγουρα θα έφευγα τρέχοντας από άντρα που θα σήκωνε χέρι.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved