Γιώργος Λιάγκας: Στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό, χωρίς την Φαίη Σκορδά
Showbiz

Γιώργος Λιάγκας: Στα δικαστήρια μετά τον χωρισμό, χωρίς την Φαίη Σκορδά

Μετά το χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας καλείται να διαχειριστεί ένα ακόμη επώδυνο θέμα που στάθηκε η αφορμή να χάσει μεγάλο μέρος των χρημάτων που είχε βγάλει μέσα από τη δουλειά του και να υποστεί σοβαρή οικονομική καταστροφή.

Σήμερα, μη έχοντας στο πλευρό του τη Φαίη Σκορδά για να τον στηρίξει και να περάσουν μαζί τις δύσκολες ώρες αλλά και τις μνήμες που θα ξυπνήσουν, φαίνεται πως η δικαστική μάχη του Γιώργου προκειμένου να δικαιωθεί συνεχίζεται....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo, το αστικό δικαστήριο αρχίζει την Πέμπτη, με τον Γιώργο Λιάγκα να ζητά αποζημίωση για σοβαρή οικονομική ζημιά που υπέστη, αλλά και αποζημίωση για ηθική βλάβη. Όλα άρχισαν το 2007 -πριν τον γάμο με την Φαίη Σκορδά- όταν ο παρουσιαστής αποφάσισε να ασφαλίσει και να επενδύσει τις οικονομίες που είχε εμπιστευόμενος έναν άνθρωπο που θα ήταν η αρχή του τέλους για την περιουσία του, όπως υποστηρίζει ο ίδιος. Η απάτη αποκαλύφθηκε τυχαία επτά χρόνια μετά, με τον παρουσιαστή να χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, κάτι που έχει αποκαλύψει ο ίδιος ο παρουσιαστής τόσο στο πρωινό όταν ήταν αλλά και σε τηλεοπτικές του συνεντεύξεις!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved