Στέλλα Καλατζή: «Πιστεύω ότι έχω αδικηθεί στον χώρο μου αλλά…»
Showbiz

Στέλλα Καλατζή: «Πιστεύω ότι έχω αδικηθεί στον χώρο μου αλλά…»

Η Στέλλα Καλατζή εκτός από μια πανέμορφη γυναίκα, που πέρσι ήταν η πιο σέξι υποψήφια με τους ΑΝ.ΕΛ., παραμένει πιστή στη μεγάλη της αγάπη, το τραγούδι.

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για το αν έχει νιώσει πως αδικείται αλλά αν υπήρξαν περίοδοι που τα έβγαζε δύσκολα οικονομικά.
Πιστεύεις ότι σε έχουν αδικήσει ως τραγουδίστρια;
«Πιστεύω ότι έχω αδικηθεί στον χώρο μου, αλλά τους ευχαριστώ γιατί έγινα πιο δυνατή και καλύτερη. Εγώ προχωράω με γνώμονα την αγάπη μου για το τραγούδι και δεν με σταματάει τίποτα. Μέσα από τις δυσκολίες ωρίμασα και έγινα καλύτερος άνθρωπος! Τρικλοποδιές είχα αρκετές, αλλά είμαι σκληρό καρύδι και δεν μασάω στα δύσκολα»

Υπήρχε περίοδος που τα έβγαζες δύσκολα οικονομικά;
«Βεβαίως και υπήρχαν και υπάρχουν περίοδοι που ήμουν και είμαι δύσκολα οικονομικά. Η κρίση μας έχει αγγίξει όλους. Όλοι μαζευτήκαμε και κόψαμε τις υπερβολές. Πάντα όμως έχω πίστη ότι όλα θα πάνε καλά, και στις μέρες που ζούμε και με αυτά που βλέπουμε γύρω μας, δοξάζω κάθε μέρα τον Θεό γι' αυτά που έχω: Υγεία, σπίτι, δουλειά, οικογένεια! Νιώθω πλούσια μέσα μου κι αυτό είναι το σημαντικό», λέει η ίδια στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved