Χρήστος Νικολόπουλος: «Μόνο ένα θαύμα μας σώζει, ένα γενναίο κούρεμα, που δεν νομίζω ότι θα γίνει»
Showbiz

Χρήστος Νικολόπουλος: «Μόνο ένα θαύμα μας σώζει, ένα γενναίο κούρεμα, που δεν νομίζω ότι θα γίνει»

Για το πώς έχει διαμορφωθεί σήμερα το τοπίο στη μουσική αλλά ποια είναι η γνώμη του για την οικονομική και πολιτική κατάσταση της χώρας, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρήστος Νικολόπουλος.

«Είναι χειρότερα απ' όλους τους επαγγελματικούς κλάδους. Εμείς την κρίση αρχίσαμε να τη νιώθουμε πριν από το 2009, όταν στα νυχτερινά κέντρα τα εξαήμερα έγιναν τριήμερα και μετά διήμερα. Τότε υπήρχε η δισκογραφία. Τώρα δεν υπάρχει ούτε αυτή. Επιπλέον, οι πάντες κατεβάζουν τραγούδια από τον υπολογιστή ή το κινητό τους, κλέβοντας στην ουσία τον μόχθο της εργασίας πολλών ανθρώπων. Παρ' όλο που υπάρχει ευρωπαϊκή οδηγία, δεν έχει ψηφισθεί ακόμη στην Ελλάδα ο νόμος που θα υποχρεώνει τους χρήστες να πληρώνουν για να κατεβάσουν μουσική. Τα τραγούδια δεν γίνονται με τον αέρα. Κάποιοι έχουν δουλέψει γι' αυτά και κάπως πρέπει να επιζήσουν κι αυτοί».

Όσο για το πώς κρίνει την κατάσταση στη χώρα;

«Μαύρα χάλια. Όχι ότι έχω εμπιστοσύνη στους προηγούμενους, αλλά δεν έχω ούτε στους τωρινούς. Τώρα πια δεν είμαι παθιασμένος. Όσοι δεν είναι παθιασμένοι βλέπουν ότι η κατάσταση δεν σώζεται από τους υπάρχοντες. Μόνο ένα θαύμα μας σώζει, ένα γενναίο κούρεμα, που δεν νομίζω ότι θα γίνει. Έτσι όπως διαμορφώθηκε το χρέος, θα μας πάνε με τα πατίνια έως το 2018», λέει ο ίδιος στην εφημερίδα Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved