Ντορέττα Παπαδημητρίου: Eρωτευμένη κι έτοιμη για δυναμική επιστροφή
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Eρωτευμένη κι έτοιμη για δυναμική επιστροφή

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της φαίνεται πως διανύει η ηθοποιός και παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο φωτογραφικός φακός την «τσάκωσε» κατά τη διάρκεια εξόδου που είχε με τον σύντροφο της, Αλεξ Φρανζολίνι, και έλαμπε, όπως κι εκείνος, από χαρά.

Το ζευγάρι μετράει τουλάχιστον έναν χρόνο σχέσης και οι δυο τους πλέον δεν κρύβουν τον ερωτά τους, ούτε όμως τον προβάλλουν, αφού η όμορφη παρουσιάστρια επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα μόνο με τα επαγγελματικά της βήματα και καθόλου με την προσωπική της ζωή.

Οι επαγγελματικές της δραστηριότητες εξάλλου αυτή την περίοδο της το επιτρέπουν, αφού η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει ένα μικρό διάλειμμα, αλλά παράλληλα βρίσκεται σε «πυρετό» συζητήσεων για το επόμενο βήμα. Πληροφορίες της Freddo θέλουν την παρουσιάστρια να έχει δεχθεί προτάσεις από κανάλια που επιθυμούν να την εντάξουν στο δυναμικό τους, προτάσεις που η παρουσιάστρια μελετά και σκέφτεται πολύ σοβαρά. Ωστόσο και το μεγάλο κανάλι της Μεσογείων, σε περίπτωση που αρχίσει να λειτουργεί ξανά ομαλά, θα ήθελε πολύ να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Μέχρι όμως η Ντορέττα Παπαδημητρίου να αποφασίσει και να κατασταλάξει στο τι τελικά θα κάνει, φροντίζει να περνά δημιουργικό χρόνο τόσο με τα δύο υπέροχα παιδιά της όσο και με τον σύντροφο της. Εξάλλου όλοι όσοι τη γνωρίζουν ξέρουν πως φροντίζει και περιποιείται πολύ τους δικούς της ανθρώπους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved