Ησαϊας Ματιάμπα: «Ο ρατσισμός είναι αρρώστια, κάτι σαν γάγγραινα…»
Showbiz

Ησαϊας Ματιάμπα: «Ο ρατσισμός είναι αρρώστια, κάτι σαν γάγγραινα…»

Ο Ησαϊας Ματιάμπα είναι και δηλώνει πέρα για πέρα Έλληνας και όποτε βλέπει σκηνές με πρόσφυγες στον δρόμο ή στην τηλεόραση έχει έναν λόγο παραπάνω να συγκινείται.

«Τρομάζω με κάθε είδους ρατσισμό πού υπάρχει σε υποτιθέμενες πολιτισμένες κοινωνίες. Είναι αρρώστια, κάτι σαν γάγγραινα. Είμαι γιος πρόσφυγα και ξέρω καλά τι είναι να νιώθεις ξένος μέσα στη δική σου, αλλά και τη νέα σου πατρίδα. Οι Έλληνες είμαστε πονόψυχος λαός. Φέρουμε να δίνουμε χέρι βοήθειας με την καρδιά μας. Με τρομάζει όμως ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων που έχουν διαφορετική νοοτροπία και συμπεριφορά. Φοβάμαι μήπως ο κακός σπόρος εξαπλωθεί», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Όσο για το προσωπικό του μέλλον, ο Ησαΐας υπόσχεται εκπλήξεις: «Δεν νομίζω ότι θα κάνω αυτή τη δουλειά για πολλά χρόνια. Απαιτεί ψυχική αφαίμαξη και σωματική κόπωση και δεν νομίζω ότι θα αντέξω για πολύ ακόμα. Από παιδί, άλλωστε, ονειρευόμουν να επιστρέφω στο χωριό του παππού μου, τον Πλατανιά Αιτωλοακαρνανίας, και να ασχοληθώ με τις ελιές, να φτιάσω το δικό μου μποστάνι λαχανικών», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved