Χρήστος Μενιδιάτης: «Όποιος δεν σκέφτεται ή δεν προβληματίζεται στην παρούσα φάση είναι αφελής»
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: «Όποιος δεν σκέφτεται ή δεν προβληματίζεται στην παρούσα φάση είναι αφελής»

Η ανασφάλεια που επικρατεί σήμερα ενισχύει τις άμυνες του Χρήστου Μενιδιάτη;

«Τυχαίνει και έχω μέτρο σύγκρισης. Στον χώρο βρίσκομαι 16 χρόνια. Ήταν χρυσά τα χρόνια εκείνα. Υπήρχε σχετική οικονομική άνεση. Όσο περνούν τα χρόνια, βλέπω όλο και περισσότερους συναδέλφους να αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα. Οι μέρες ή καλύτερα οι νύχτες της εργασίας μας είναι πολύ λίγες και σίγουρα οι απολαβές δεν είναι οι ίδιες με αυτές του παρελθόντος. Σε καμία περίπτωση. Οι εποχές, λοιπόν, δεν επιτρέπουν μεγάλα ρίσκα. Σπάνια ρισκάρω», διευκρινίζει μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

Προβληματίζεται για τις εποχές που διανύουμε; «Όποιος δεν σκέφτεται ή δεν προβληματίζεται στην παρούσα φάση είναι αφελής. Υπάρχει κάποιος που να πιστεύει ότι όλα είναι καλά και ότι πετάμε πάνω στα σύννεφα; Δεν νομίζω. Ο κόσμος έχει προβλήματα. Κι εμείς οι καλλιτέχνες θα πρέπει να δίνουμε το κάτι παραπάνω στη δουλειά μας για να πιάνουν τόπο τα χρήματα όλων όσοι έρχονται να μας ακούσουν. Είναι κυνικό αυτό που λέω, αλλά είναι η πραγματικότητα. Ο κόσμος δεν βγάζει πλέον με άνεση από την τσέπη του τα χρήματα που διαθέτει για να περάσει καλά», απαντά.

Εκείνος πώς διαχειρίζεται τα χρήματα που κερδίζει από τη δουλειά του; «Πάντα ήμουν συνετός και είχα πρόγραμμα στα οικονομικά μου. Ακόμα και καλά να πηγαίνει η δουλειά σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάζεις τρόπο ζωής. Εμένα μου αρέσει να ζω λιτά, με εκφράζει απόλυτα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved