Η Ελένη πιο αδύνατη και πιο σικ από ποτέ!
Showbiz

Η Ελένη πιο αδύνατη και πιο σικ από ποτέ!

Πιο όμορφη και πιο αδύνατη από ποτέ απαθανατίστηκε η Ελένη Μενεγάκη.

Ο φακός της «Freddο» αυτή τη φορά την ακολούθησε έως τη Νέα Ιωνία, στα κεντρικά γραφεία γνωστής εταιρείας καλλυντικών με την οποία συνεργάζεται, καθώς οι εργαζόμενοι είχαν στήσει ένα χριστουγεννιάτικο παζάρι. Εκεί, όπως πάντα, χάρισε το πιο λαμπερό της χαμόγελο.

Ο καιρός δεν ήταν ακόμη πολύ ψυχρός, γι' αυτό η Ελένη Μενεγάκη εμφανίστηκε με ένα απλό και σικάτο σύνολο, με μαύρη, μάλλινη, κοντομάνικη μπλούζα, γκρι παντελόνι που κατέληγε σε καμπάνα, μέσα στη μόδα, ενώ για πανωφόρι διάλεξε μια μπεζ κάπα με άσπρες λεπτομέρειες. Όλα αυτά βεβαίως ανέδειξαν όπως έπρεπε το πολύ αδυνατισμένο σώμα της - ίσως πιο πολύ από κάθε άλλη περίοδο της ζωής της.

Χωρίς έντονο βάψιμο, αλλά αρκετό ώστε να την αναδεικνύει, ήταν λαμπερή όπως την έχουμε συνηθίσει, ενώ φορούσε λίγα κοσμήματα, ένα ρολόι και ελάχιστα βραχιόλια. Δεν έλειπαν όμως δυο πράγματα: Το κινητό της, που έχει πάντα μαζί της καθώς συνεχώς χτυπά, και η... τσαχπινιά της στον φακό! Φτάνοντας στην είσοδο της εταιρείας, η Ελένη Μενεγάκη χαιρέτησε χαμογελώντας όποιον βρισκόταν εκεί και την κοιτούσε αποσβολωμένος. Η «ωραία Ελένη» έλαμψε ξανά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved