Πανούσης: «Υπάρχει μια κακομοιριά, μια φτώχεια, πρόσφυγες που κάνουν τον τόπο μοναδικό»
Showbiz

Πανούσης: «Υπάρχει μια κακομοιριά, μια φτώχεια, πρόσφυγες που κάνουν τον τόπο μοναδικό»

Ο Τζίμης Πανούσης μιλά για όλα και σχολιάζει τα… διάσημα διαζύγια με τον δικό του τρόπο.

«Πολλές οικογένειες είναι έτσι και ζουν με συμβιβασμό για επαγγελματικούς λόγους. Για λόγους, δηλαδή, κοινωνικού πρεστίζ δημιουργού ν την εικόνα της χαρούμενης οικογένειας. Πόσο όμως να το αντέξει αυτό ο ανθρώπινος οργανισμός; Στο τέλος ξεσπάει. Μου θυμίζει τους Αμερικανούς: πρώτα κάνουν πόλεμο και μετά τον κάνουν ταινία που κόβει εκατομμύρια εισιτήρια. Οι ταινίες, π.χ., για το Βιετνάμ είχαν τεράστια κέρδη. Όσο για το διαζύγιο μεταξύ Τζολί και Πιτ, δίνω απόλυτο δίκιο στην Αντζελίνα γιατί ο Μπραντ δεν πλένεται. Ξέρετε πόσες πρωταγωνίστριες έχουν αρνηθεί να παίξουν μαζί του μόνο και μόνο γι αυτό τον λόγο; Είναι πρόβλημα να σου μυρίζει ο άλλος. Έπειτα, υπάρχει η φήμη ότι η Τζολί ερωτεύτηκε έναν Ευρωπαίο πολιτικό. Θέλω να πιστεύω ότι αυτός είναι ο δικός μας, ο Αλέξης. Άλλωστε, την είδαμε πώς τον κοιτούσε στο Μέγαρο Μαξιμου» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

-Γιατί πιστεύετε ότι όλοι αυτοί οι διάσημοι επισκέπτονται τελευταία την Ελλάδα;

«Γιατί έχουμε κάτι εξωτικό. Υπάρχει μια κακομοιριά, μια φτώχεια, πρόσφυγες που κάνουν τον τόπο μοναδικό. Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα.»

-Με τα social media έχετε σχέση;

«Οχι, αλλά μου αρέσουν. Τα social media έχουν ένα περιεχόμενο σεξιστικό και κάποιες φορές ελαφρώς πορνό, άσε που λέγονται και πολλά ψέματα. Μου αρέσουν όμως, γιατί υπάρχει μπόλικη δόση τρολαρίσματος που τη γουστάρω.»

-Πώς κρίνετε το γεγονός ότι το καλοκαίρι που μας πέρασε κάποια νησιά πλημμύρισαν από Βαλκάνιους επισκέπτες;

«Θυμάστε που λέγαμε κάποτε και κοροϊδεύαμε με το «Αλβανός τουρίστας». Ε, αυτό γίνεται τώρα.»

-Η κόρη σας πώς αντιμετωπίζει τη δουλειά σας;

«Η κόρη μου είναι από τους μεγαλύτερους συμμάχους της ζωής μου. Ο μπαμπάς είναι πέρα και πάνω από κάθε κριτική. Ο μπαμπάς είναι πάντα ο καλύτερος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved