Μιχαήλ: «Το χιούμορ σώζει…Αλλά στην καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο άνεργος, πόσο να σατιρίσεις;»
Showbiz

Μιχαήλ: «Το χιούμορ σώζει…Αλλά στην καθημερινότητα που αντιμετωπίζει ο άνεργος, πόσο να σατιρίσεις;»

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ έχει διάθεση να χαρίζει στον κόσμο απλόχερα το γέλιο, όμως παραδέχεται πως λόγω της σοβαρής κρίσης στη χώρα μας, είναι πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο.

Η ηθοποιός επίσης, δηλώνει πως της αρέσει πολύ να αυτοσαρκάζεται, πολλές φορές όμως όχι και με τόσο μεγάλη επιτυχία...

Το χιούμορ και το γέλιο, υποστηρίζει η Δήμητρα (σ.σ. Παπαδοπούλου), πάντα βρίσκουν τρόπο να μας δείξουν την αλήθεια αλλά και τη λύση, που συχνά είναι μπροστά στα μάτια μας και δυσκολευόμαστε να δούμε. Σε βρίσκει σύμφωνη αυτό;

Εννοείται ότι το χιούμορ σώζει... Αλλά στην καθημερινότητα που έχει να αντιμετωπίσει ο άνεργος οικογενειάρχης, η μόνη μητέρα που ψάχνει ή ο νεαρός που δεν μπορεί να ονειρευτεί, αλλά αναγκάζεται να φυτοζωεί με υποαπασχολήσεις, ή σκέφτεται τη μετανάστευση, πόσο να αστειευτείς ή να σατιρίσεις και να αυτοσαρκαστείς; Θέλει δύναμη, θέληση, αισιοδοξία και αγάπη για ζωή.

Όσοι δεν σε ξέρουν δεν μπορούν να πιστέψουν ότι σαρκάζεις, αλλά και αυτοσαρκάζεσαι απίστευτα. Βλέπω μάλιστα ότι το απολαμβάνεις πολύ. Σε τι σημείο αυτοσαρκασμού έχεις φτάσει; Το πιο ακραίο, ας πούμε.

Αυτοσαρκάζομαι πολύ! Πολλές φορές το παρακάνω! Είναι μια ανάμειξη άγριας χαράς και ταπεινότητας να ξεβολέψω τον εαυτό μου, αν με καταλαβαίνεις. Μιας ανατροφής που πήρα, αλλά και μιας ιδεολογίας που απέκτησα μόνη μου με τα χρόνια! Βέβαια, δεν έχω πολλή άνεση όταν με σατιρίζουν οι άλλοι, ούτε αντέχω το ακατάσχετο τρολάρισμα! Αυτό το κάνω μόνο εγώ σε μένα. Αυτοσαρκάστηκα κάποτε σε μια ερώτηση δημοσιογράφου απ’ αυτές τις κουραστικές για τις αισθητικές επεμβάσεις. Όταν με ρώτησε αν θα ήθελα να αλλάξω κάτι, είχα πει ότι επειδή η μύτη μου είναι μικρή θα έβαζα μύτη! Μόνο εγώ γέλασα. Δεν το ξανακάνω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved