Μπουτεράκου: Η παραμονή της στο ψυχιατρικό ίδρυμα, το σοκ και οι σχέσεις με τους γονείς της σήμερα
Showbiz

Μπουτεράκου: Η παραμονή της στο ψυχιατρικό ίδρυμα, το σοκ και οι σχέσεις με τους γονείς της σήμερα

Έχοντας γυρίσει σελίδα στη ζωή της, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου πραγματοποίησε πριν λίγες ημέρες την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την έξοδο της οπό το Δρομοκαΐτειο.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο θέατρο «Χατζηχρήστου» για να παρακολουθήσει την πρεμιέρα «Δεν είναι αυτό που νομίζεις».

Η ηθοποιός έγινε πρώτο θέμα λόγω του εγκλεισμού της σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Λίγες μέρες μετά το έσκασε από το Δρομοκαϊτειο, καταγγέλλοντας τους, γονείς της ότι εξαιτίας περιουσιακών θεμάτων την έκλεισαν εκεί χωρίς τη θέληση της. Μετά από ένα «πινγκ πονγκ» κατηγοριών, αφού ο πατέρας της ισχυριζόταν πως η κόρη του έχει σοβαρό πρόβλημα, ενώ εκείνη έκανε λόγο για μεγάλη πλεκτάνη, τα πνεύματα ηρέμησαν και αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις του.

Σήμερα εξηγεί πως άλλοι ευθύνονται για τη συμπεριφορά των γονιών της: «Εγώ έλειπα δύο χρόνια στη Μύκονο όπου και εργαζόμουν, όμως αυτή η πρόοδος ήταν μεγάλη ώστε να επηρεάσουν κάποιοι τους γονείς μου. Εμείς δεν είχαμε ποτέ προβλήματα σαν οικογένεια. Ήμασταν μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια», δηλώνει στη «Freddo».

Όπως λέει η γοητευτική ηθοποιός, οι γονείς της είναι δίπλα της και έχουν λυθεί οι όποιες διαφορές. «Ζούμε μαζί. Μετά την περιπέτεια μου και μετά τις συμβουλές ειδικών, τις οποίες άκουσαν, τα έχουμε βρει, κατάλαβαν τα λάθη που έκαναν. Μπήκαν, βλέπετε, οι... καλοί σύμβουλοι στη μέση και γίναμε έτσι. Το ευρύτερο συγγενικό περιβάλλον. Aυτοί οι τρίτοι που μπήκαν ανάμεσα μας μας έκαναν κακό», δηλώνει η Τριανταφύλλη.

Η παραμονή της στο ψυχιατρικό ίδρυμα αρχικά τη σόκαρε, όμως σήμερα, κάνοντας απολογισμό, νιώθει πιο δυνατή: «Την πρώτη στιγμή που βρέθηκα εκεί έπαθα σοκ. Τρομοκρατήθηκα. Δεν ήξερα πώς και γιατί ήμουν μέσα. Ήταν σκέτη φρίκη η πρώτη νύχτα. Έσπασα, δεν ήξερα γιατί βρισκόμουν εκεί, αν ήταν κάτι ποινικό. Λάλησα», εξηγεί.

Πώς περιγράφει η ίδια τις μέρες στο Δρομοκαϊτειο; «Είναι μια τρομερή εμπειρία. Έκανα βόλτες, καφέ, φαγητό... Όταν κατάλαβα τι είχε γίνει, ήμουν μια χαρά. Ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα. Αυτό που ήταν ανατριχιαστικό είναι που έβλεπα στα κρεβάτια τόσα νέα παιδιά με ψυχολογικά προβλήματα».

Το ότι δημοσιοποιήθηκε η περιπέτεια της δεν την ενοχλεί καθόλου. Ισα ίσα, που ελπίζει να βοηθήσει κόσμο: «Σε μια χώρα όπου όλα κρύβονται, έγινε γνωστή η περιπέτειά μου. Δεν είναι άσχημο που το έμαθε ο κόσμος. Εγώ και ένα κορίτσι να μάθω πως βοηθήθηκε από την ιστορία μου, θα είμαι ευτυχισμένη. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως δεν υπάρχει τέλεια ζωή και πως όλοι κάποια στιγμή χρειαζόμαστε βοήθεια».

Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά της, είχε πέρσι προτάσεις για θέατρο, ενώ συζητούσε και για σειρές στην τηλεόραση. Η ίδια πιστεύει στις δυνατότητες της και θεωρεί πως ο εγκλεισμός της στην ψυχιατρική κλινική την έχει γεμίσει με εμπειρίες που μπορούν να της χρησιμεύσουν πάνω στη δουλειά της: «Μετά από μια τέτοια τρελή εμπειρία πρέπει να με εμπιστευθούν ως πρωταγωνίστρια», λέει χαριτολογώντας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved