Η Ζέτα και ο ωραίος του "Sex & the City"
Showbiz

Η Ζέτα και ο ωραίος του "Sex & the City"

Ο πρωταγωνιστής του «Sex and City» Jason Lewis είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνιας κοσμημάτων της Zέτας Γκραφ Βομβογιάννη. Πριν από λίγες μέρες ο ηθοποιός βρέθηκε στο σπίτι της στο Λος Αντζελες, στην περιοχή Bel Air, όπου φωτογραφήθηκε στον κήπο του σπιτιού της για την προώθηση των κοσμημάτων της.

Η Ζέτα παρακολουθούσε όλη την φωτογράφηση προκειμένου να δώσει τα δικά της φώτα! Η φωτογράφηση κράτησε αρκετές ώρες, αφού η δημιουργός ήθελε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Φυσικά η Ζέτα, ως έξυπνη όχι μόνο ηθοποιός αλλά και επιχειρηματίας, σκέφτηκε μια πολύ καλή ιδέα και επιστράτευσε τον πολύ καλό της φίλο και ηθοποιό προκειμένου να φωτογραφηθεί μαζί με το μοντέλο για την καμπάνια της. Ο Jason Lewis δεν θα μπορούσε να της χαλάσει χατίρι, αφού γνωρίζονται πολλά χρόνια και μάλιστα ήθελε να τη στηρίξει στο νέο της επαγγελματικό εγχείρημα.

Αυτό το Σάββατο ο πρώην πεθερός της Ζέτας διοργανώνει δεξίωση για να παρουσιάσει τον εγγονό του και γιο της Ζέτας, Λόρενς Γκραφ τζούνιορ σε καλούς πελάτες, καθώς ο μικρός θα είναι ο διάδοχος στο τιμόνι της αυτοκρατορίας κοσμημάτων των Graff.

Αμέσως μετά η Ζέτα θα πετάξει με lear jet στο Saint Tropez, όπου θα παραμείνει για δέκα μέρες προκειμένου να παρευρεθεί στο πάρτι του Ρομάν Αμπράμοβιτς. πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved