Δικαστική απόφαση κόλαφος. Σε αυτή «πατάει» και η οικογένεια Παντελίδη (Nassos blog)
Showbiz

Δικαστική απόφαση κόλαφος. Σε αυτή «πατάει» και η οικογένεια Παντελίδη (Nassos blog)

Φαντάζομαι γνωρίζετε ότι πολλές φορές οι δικηγόροι προκειμένου να θεμελιώσουν τα νομικά επιχειρήματά τους σε ένα ακροατήριο επικαλούνται αποφάσεις απο το παρελθόν. Αποφάσεις δικαστών που διαχειρίστηκαν παρόμοιες υποθέσεις όπως αυτη του Παντελή Παντελίδη και με τις αποφάσεις τους έδειξαν πώς ανεπηρέαστεοι λειτουργούν για την αλήθεια και μόνο.

Στο πλαίσιο της έρευνας που κάνουμε εδώ και μήνες για την υπόθεση βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε σήμερα μία απόφαση Εφέσεως η οποία επιβεβαιώνει την Πρωτοβάθμια απόφαση. Σύμφωνα με αυτήν ο οδηγός ισχυρίστηκε τόσο στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο Αστικό Δικαστήριο ότι οδηγός ήταν η θανούσα και αυτός συνοδηγός.
Ο ισχυρισμός του αυτός κρίθηκε από το Δικαστήριο ψευδής και αήθης παρά το γεγονός ότι υπήρξε ένας μάρτυρας ο οποίος κατέθεσε ότι είδε τον άντρα να κατεβαίνει από τη θέση του συνοδηγού σε μία στάση πριν το ατύχημα σε ένα περίπτερο. Κι αυτό διότι μία απόσταση 5-6 λεπτών χρειάστηκε να την κάνουνε σε 1,5 ώρα δίχως να εξηγεί που οφείλεται αυτήν η καθυστέρηση.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved