Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γαλίτης: Αυτό είναι το… αλατοπίπερο της σχέσης τους!
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη-Νεκτάριος Γαλίτης: Αυτό είναι το… αλατοπίπερο της σχέσης τους!

Η σχέση της Μαρίας Ηλιάκη με τον Νεκτάριο Γαλίτη, αν ήταν... καρδιογράφημα, σίγουρα δεν θα ήταν μία ευθεία γραμμή!

Έντονοι χαρακτήρες και οι δύο, βρίσκουν πάντα τρόπους να προσθέσουν λίγο αλατοπίπερο στην καθηµερινότητά τους. Πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να δώσουν µια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους και όλα δείχνουν ότι διανύουν µια από τις πιο όµορφες και πιο... πιπεράτες περιόδους της ζωής τους.
Παρόλο που τα δηµοσιογραφικά πηγαδάκια «βούιζαν» µε φήµες που επικαλούνταν εντάσεις µε κυρίαρχο θέµα την επισηµοποίηση της σχέσης, οι λόγοι του χωρισµού τους δεν έγιναν ποτέ γνωστοί. Οι πληροφορίες της Real, µάλιστα, κάνουν λόγο για ένα ζευγάρι που δεν ενδιαφέρεται και δεν έχει συζητήσει ποτέ το ενδεχόµενο του γάµου. Τόσο η Μαρία, όσο και ο Νεκτάριος νοιάζονται µόνο για την ουσία της σχέσης τους και όχι για το τυπικό της κοµµάτι.
∆ύσκολα συµβιβάζονται και ακόµη δυσκολότερα κάνουν πίσω στις επιθυµίες τους. Η χηµεία που έχουν µεταξύ τους χαρακτηρίζεται «συναρπαστική». Φίλοι τους εξηγούν ότι µοιάζει να έχει βρει ο ένας το απόλυτο πάθος στον άλλον, ενώ η Μαρία αγαπάει το ότι ο σύντροφός της είναι ένα αρσενικό παλαιάς κοπής.
Προς το παρόν απολαµβάνουν βήµα-βήµα την εξέλιξη αυτής της σχέσης, αρχής γενοµένης από το ότι και οι δύο χαλαρώνουν µε τα ίδια πράγµατα.
Αγαπούν τα ταξίδια και την εξοχή, ενώ δεν ενθουσιάζονται µε την ιδέα της κοσµοσυρροής σε ένα πολυσύχναστο κοσµικό στέκι. Μοιράζονται καθηµερινά όµορφες στιγµές. Μετά την εκποµπή «Ξαναδέστε τους» που συµπαρουσιάζει στον Alpha, η Μ. Ηλιάκη συνηθίζει να πηγαίνει στον Πειραιά για να συναντήσει τον Νεκτάριο σε κάποια από τις επιχειρήσεις του, αφού εκτός από ένα εστιατόριο διατηρεί και έναν πολυχώρο διασκέδασης. «Ξέρει πώς να κάνει ο ένας τον άλλον να χαµογελάει», εξηγούν καλά ενηµερωµένες πηγές.
Προτεραιότητα και των δύο αυτή τη στιγµή είναι να δώσουν τον απαραίτητο χρόνο στην αγάπη τους και να θέσουν από την αρχή τις βάσεις για µια υγιή και ακόµα πιο στέρεη σχέση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved