Ασλάνογλου-Πέππας: Ο γάμος τούς πάει πολύ!
Showbiz

Ασλάνογλου-Πέππας: Ο γάμος τούς πάει πολύ!

Ήταν τον περασµένο Ιούνιο όταν η ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου και ο γνωστός ποινικολόγος Δημοσθένης Πέππας αποφάσιζαν να ενώσουν τις ζωές τους σε ένα πραγµατικά παραµυθένιο σκηνικό στο αγαπηµένο τους νησί, τη Σκιάθο.

Και από τότε κάθε ηµέρα που περνά µοιάζει όλο και πιο ειδυλλιακή για το ερωτευµένο ζευγάρι. Οι φίλοι της ηθοποιού λένε πως είχαν χρόνια να τη δουν τόσο ευτυχισµένη, όπως και οι φίλοι του γνωστού δικηγόρου, που σχολιάζουν µε διάθεση για πειράγµατα ότι έχει δαγκώσει για τα καλά τη λαµαρίνα µε τη σύζυγό του. Φροντίζουν να µοιράζονται όµορφες στιγµές και έχουν ως βασική προτεραιότητα τη σχέση και τον γάµο τους, χωρίς όµως αυτό να σηµαίνει πως έχουν αφήσει πίσω τις επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις. Αλλωστε, ο έρωτας που βιώνουν τους έχει κάνει ακόµα πιο δηµιουργικούς, γι’ αυτό και οι δυο τους έχουν πολλή ενέργεια και διάθεση για νέες προκλήσεις.
Τα Σαββατοκύριακα δεν διανοούνται να µείνουν στην Αθήνα. Έτσι προσπαθούν κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας να ετοιµάζονται κατάλληλα για την επόµενη εξόρµησή τους στη φύση, σε µερικά από τα πιο όµορφα µέρη της Ελλάδας, είτε κοντά στην πρωτεύουσα, είτε πιο µακριά. Γι’ αυτό και από τότε που παντρεύτηκαν έχουν κάνει ελάχιστες δηµόσιες εµφανίσεις. Προτιµούν τις ερωτικές αποδράσεις από το να δώσουν το «παρών» σε κάποιο λαµπερό κοσµικό event. Απέχουν συνειδητά από τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Ακόµα και όταν θελήσουν να διασκεδάσουν στη νυχτερινή Αθήνα, θα προτιµήσουν αγαπηµένα στέκια στο κέντρο, όπου θα συναντήσουν καλούς φίλους. Σε µία τέτοια έξοδό τους τούς απαθανάτισε ο φακός. Οι δυο τους, σύμφωνα με τη real, καλεσµένοι του γνωστού pr man Νεκτάριου Σκαµνάκη στο «Mayor» στο Κολωνάκι, απόλαυσαν µία άκρως ροµαντική βραδιά, µε τον ∆ημοσθένη Πέππα να έχει συνεχώς στην αγκαλιά του τη σύζυγό του και εκείνη να λάµπει από ευτυχία. Αυτό το διάστηµα η όµορφη ηθοποιός βρίσκεται σε πρόβες για την πολυαναµενόµενη παράσταση «Αύγουστος», που θα ανέβει το δεύτερο δεκαπενθήµερο του ∆εκεµβρίου στο θέατρο «Χορν». Η Μαρίνα Ασλάνογλου νιώθει πολύ δηµιουργική και ευτυχισµένη για αυτή τη δουλειά, µιας και συνεργάζεται µε µία πλειάδα κορυφαίων συναδέλφων της, όπως η Θέµις Μπαζάκα, η Μαρία Πρωτόπαππα, η Βίκυ Βολιώτη, ενώ ένας επιπλέον λόγος να νιώθει ευτυχής για αυτή την παράσταση είναι και ότι τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο για τον ∆ημοσθένη Πέππα, ως επικεφαλής στο δικηγορικό γραφείο που ξεκίνησε ο πατέρας του, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή, συνεχίζει να αναλαµβάνει σπουδαίες υποθέσεις, µαζί µε την επίσης δικηγόρο αδελφή του Ελισάβετ Πέππα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved