Δανδουλάκη: «Η ζωή είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη»
Showbiz

Δανδουλάκη: «Η ζωή είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη»

Η Κάτια Δανδουλάκη είναι ανοιχτή σε έναν έρωτα.

Η ηθοποιός θέλει να ερωτευτεί και να την ερωτευτούν και δεν λέει όχι σε μια περιπέτεια.

Στην προσωπική σας ζωή ζήσατε πολλούς αποχωρισμούς;

«Ναι, και η αλήθεια είναι ότι αυτοί μου μάτωσαν την ψυχή, γιατί πάντα μένει μια τρύπα που δεν κλείνει, το κενό υπάρχει και ας γεννιούνται άλλα συναισθήματα. Κακά τα ψέματα, η ψυχή μου είναι διάτρητη κι ας έχω τεράστιο χώρο και αποθέματα αγάπης».

Προδοσία έχετε βιώσει;

« Και βέβαια έχω βιώσει. Εκείνος που κάνει κακό στον άλλο αντιδρά έτσι γιατί κου βαλα πολύ πόνο μέσα του και δεν ξέρει πώς να τον διαχειριστεί. Έχω μάθει να σέβομαι όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα και να μην κρίνω πια. Πρέπει απλώ5 να ζούμε την κάθε στιγμή με όλη μας την καρδιά, χωρίς αναστολές και κρατήματα, και επομένως χωρίς απωθημένα. Οφείλουμε να ευθυγραμμιζόμαστε με τον βαθύτερο εαυτό μας και τα θέλω μας και ας πει ο κόσμος ό,τι θέλει. Ας έρθουν ή ας μην έρθουν να μας δουν. Ας μας αγαπήσουν κι ας μη μας αγαπήσουν. Το να ακούς την ψυχή σου είναι σωτηρία»

-Έχετε βιώσει την απόλυτη σχέση με τον Μάριο Πλωρίτη. Είστε ανοικτή σε έναν καινούριο έρωτα ή το κεφάλαιο αυτό έχει κλείσει για σας;

«Θεωρώ ότι η ζωή είναι εξαιρετικά απρόβλεπτη και είμαι ανοικτή στο οτιδήποτε. Από την άλλη, όμως, δεν μου λείπει και κάτι. Το έχω ζήσει. Να ξαναρχότανε; Μακάρι! Να είμαι τόσο τυχερή ώστε να πιάσω το ΛΟΤΤΟ για δεύτερη φορά; Μπορεί!»

-Παλιότερα μου είχατε πει ότι δύσκολα θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε σχέση με έναν νεότερο άνδρα. Επακολουθείτε να πιστεύετετο ίδιο;

«Σε αυτή τη φάση της ηλικίας μου αν μου συνέβαινε να ερωτευτώ έναν νεότερο άνδρα, θα ήξερα μέσα μου ότι αυτό έχει ημερομηνία λήξης. Το κακό με μένα είναι ότι στα συναισθήματα μου δεν μπορώ να βάλω ημερομηνία λήξης. Άρα, θα το αντιμετώπιζα απλώς σαν περιπέτεια. Είναι ωραίο να ζούμε περιπέτειες, αρκεί να μην επενδύουμε σε αυτές περισσότερο απ' όσο πρέπει» είπε στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved