Showbiz

Νικολέττα Βλαβιανού: Έχει υπάρξει μοιραία γυναίκα;

Η Νικολέττα Βλαβιανού μίλησε για τον ρόλο της στην θεατρική παράσταση και αποκάλυψε εάν έχει υπάρξει μοιραία γυναίκα. 

Πρωταγωνιστείς στην κωμωδία «Βάφ' τα μαύρα».
«Είναι μία ευτυχής στιγμή, γιατί με τον Μιχάλη Ρέππα και τον Θανάση Παπαθανασίου ήθελα πάρα πολύ να ξαναδούλεψω, ταιριάζει το χιούμορ μας, οι δυο τους είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για την. ελληνική κωμωδία, για το θέατρο και αισθάνομαι μεγάλη τιμή και ευθύνη που με προτιμούν και με παίρνουν στις δουλειές τους».

Γιατί νιώθεις ευθύνη;
«Για να φέρω εις πέρας το έργο έτσι όπως το έχουν σκεφτεί».

Περνώντας τα χρόνια, η εμπειρία και η γνώ¬ση που έχεις αποκτήσει, δεν σου δημιουργούν
σιγουριά;
«Όχι, ίσα-ίσα, όσο μεγαλώνω και όσο αποκτώ εμπειρία, καταλαβαίνω ότι ο δρόμος είναι δύσκολος, απλά με την εμπειρία μαθαίνεις να περνάς πιο εύκολα τα μονοπάτια. Όσο είσαι νέος, έχεις άγνοια κινδύνου, τα βλέπεις πιο ανάλαφρα. Με τα χρόνια, συσσωρεύοντας εμπειρία, η κωμωδία βλέπω ότι είναι ένα πολύ δύσκολο είδος, που στηρίζεται περισσότερο σε τεχνική και λιγότερο σε εμβάθυνση ή συναίσθημα. Πρέπει να είναι όλες οι αισθήσεις σου σε υπερδιέγερση όταν παίζεις, γιατί ακούς σαν μουσική τους υπόλοιπους συμπαίκτες σου και το κοινό μαζί».

Ποιος είναι ο ρόλος σου;
« Τα παιδιά με βάζουν να κάνω μοιραίες γυναίκεε, δεν ξέρω, κάτι βλέπουν εκείνοι που δεν βλέπουν οι άλλοι. Ο Μιχάλης και ο Θανάσης έχουν μια εμμονή τα τελευταία χρόνια με τους νεόπλουτους, το πώς το χρήμα φθείρει συνειδήσεις, αισθήματα, οικογενειακές σχέσεις, κι αυτό το προβάλλουν μέσα από τα έργα τους. Ο ρόλος της Τζίνας που κάνω, επειδή πρόκειται για μία πλούσια οι¬κογένεια, είμαι η πρώτη σύζυγος του θανόντα και πηγαίνω με το γιο μου, στο σπίτι της δεύτερης συζύγου του, διεκδικώντας το μερίδιο της περιουσίας μας, όπου μπαίνει μέσα και η ερωμένη του και γίνεται λαμπόγυαλο!»

Υπήρξες μοιραία γυναίκα;
«Όλοι οι άνθρωποι που περνάνε από τη ζωή μας, όπως κι εμείς περνάμε από τη δική τους, κατά έναν τρόπο τους στιγματίζουμε, είμαστε μοιραίοι, υπό αυτή την έννοια, όλοι έχουμε υπάρξει, όχι όμως με την έννοια του κακού ανθρώπου, δεν έχω κάνει σε κάποιον κακό, που να τον έχει στιγματίσει έτσι. Όλοι οι άνθρωποι που πέρασαν από τη ζωή μου κάτι θετικό έχουν να πουν για μένα» είπε στο Λοιπόν.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved