Μάριος Αθανασίου: «Δεν θέλω να θυσιάσω τίποτα για χάρη της τέχνης»
Showbiz

Μάριος Αθανασίου: «Δεν θέλω να θυσιάσω τίποτα για χάρη της τέχνης»

Πόσο εύκολο είναι σήμερα να είναι κάποιος ηθοποιός και να επιβιώνει και τι θα θυσίαζε για χάρη της τέχνης ο Μάριος Αθανασίου;

«Δύσκολο, όπως ήταν πάντα. Η δουλειά αυτή επειδή είναι με τη σεζόν πάντα υπάρχει ανασφάλεια μέχρι να βρεις την επόμενη και να προχωρήσεις. Ακόμα και την περίοδο της ευημερίας πάντα υπήρχε το άγχος. Πάντα προσπαθώ να μη σκέφτομαι τα επόμενα χρόνια και να περνάω από τη μια δουλειά στην άλλη αλλά βέβαια έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ότι πρέπει να υπάρχει ένα μαξιλαράκι, ώστε να είμαι έτοιμος να κάνω κάτι άλλο σε περίπτωση που χρειαστεί», λέει στο Καρφί και καταλήγει:

«Δεν έχω κάνει καμία θυσία έως τώρα και δεν θέλω να θυσιάσω τίποτα για χάρη της τέχνης, δηλαδή η ζωή είναι πολύ πιο όμορφη. Είναι καλό να εκφραζόμαστε, να δημιουργούμε και να περνάμε καλά, αλλά θέλω αυτά να γίνονται ταυτόχρονα. Τώρα αν θυσιάζουμε προσωπικές στιγμές για περισσότερες ώρες εργασίας δεν το κάνουμε για χάρη της τέχνης αλλά για λόγους επιβίωσης. Αυτό είναι ένα δύσκολο τίμημα. Δεν έχω όμως κανένα σκοπό να κάνω άλλες θυσίες σε αυτό το στάδιο της ζωής μου, όταν ήμουν πιο μικρός μπορεί να το έκανα, τώρα όχι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved