Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αυτή είναι και η... πυξίδα της ζωής μου»
Showbiz

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Αυτή είναι και η... πυξίδα της ζωής μου»

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης είχε κατά καιρούς προτάσεις για να επιχειρήσει αυτή την τηλεοπτική επιστροφή πολύ νωρίτερα, εκείνος προτίμησε να απέχεις για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γιατί;

«Εντάξει, από τα μια μεριά σίγουρα έχει κάποιο κόστος, από την άλλη έχει μια χαρά. Έχει τη χαρά της επιλογής. Από τη στιγμή που δεν πεινάω, έχω τη χαρά, την ευλογία, την πολυτέλεια της επιλογής και ο μοναδικός γνώμονας για να επιλέξω κάθε φορά μία δουλειά είναι η χαρά.. Να προσπαθώ να κάνω πράγματα που μου δίνουν χαρά σε όλα τα επίπεδα»

Και η τηλεόραση στα χρόνια της κρίσης τα έχει περάσει δύσκολα. Πιστεύει πως πληρώνει κι αυτή τα χρόνια της απατηλής λάμψης της ματαιοδοξίας που τη χαρακτήριζε;
«Λογικό δεν είναι αυτό; Μην ξεχνάς πως ζήσαμε την εποχή που ταυτόχρονα ήταν στον αέρα 70 διαφορετικές ελληνικές σειρές. Για να φτάσουμε στο τέλος να υπάρχουν στα κανάλια μόνο σειρές... εισαγωγής. Τραγικό!»

Ο,τι και να λέμε για την τηλεόραση και όποια κι αν είναι η κριτική που της ασκεί, μιλά γι΄ αυτή με αγάπη. «Μα θα φτύσω έναν χώρο που μου έχει δώσει δουλειά, που μου έχει προσφέρει απλόχερα την επιτυχία; Θα φτύσω ένα μέσο το οποίο μπαίνει στα σπίτια όλου του κόσμου; Οι άνθρωποι που ζουν στα χωριά, στα ακριτικά νησιά πώς περνούν την ώρα τους; Αν θέλουν να ακούσουν έναν άνθρωπο να τους μιλά το βράδυ που κάθονται στο σπίτι, την τηλεόραση θα ανοίξουν. Η τηλεόραση έχει απίστευτη δύναμη και μαγεία...», λέει ο ηθοποιός στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved