Έλενα Παπαρίζου: «Με τον Ανδρέα πίστεψα στο 'για πάντα'. Θέλω να γεράσω με τον Ανδρέα»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Με τον Ανδρέα πίστεψα στο 'για πάντα'. Θέλω να γεράσω με τον Ανδρέα»

Παθιασµένο πλάσµα, η Έλενα Παπαρίζου είναι έντονη σε ό,τι κι αν κάνει. Ερωτεύεται και αγαπιέται παράφορα, µιλάει για τον σύντροφο της ζωής της και «πυρπολείται», τονίζει ότι ο γάµος δυνάµωσε περισσότερο την αγάπη τους, ενώ αναφέρεται στον Ανδρέα Καψάλη αποκαλώντας τον «αγόρι µου». ∆εν θέλει να ασχοληθεί µε τα δηµοσιεύµατα που τους χωρίζουν, όπως δεν ασχολήθηκε και µε εκείνα που τους πάντρευαν κάθε τρεις και λίγο. Είναι ένα κορίτσι παθιασµένο στην προσωπική της ζωή που «ήταν, είναι και θα είναι πάντα το... number one» για την ίδια, όπως λέει µε νόηµα, ενώ δίνεται σε ό,τι κι αν αποφασίσει να καταπιαστεί: από την πίστα και το θέατρο µέχρι το τηλεοπτικό «The Voice» όπου ξεχωρίζει ως κριτής.  

«Αγκάλιασέ µε» λέγεται το ολοκαίνουργιο τραγούδι σου, που αρέσει ιδιαίτερα και ακούγεται παντού. Το λες συχνά στη ζωή σου το «αγκάλιασέ µε»; Το ζητάς;

Μα υπάρχει καλύτερο πράγµα από µια µεγάλη, όµορφη αγκαλιά; Φυσικά και το λέω, φυσικά και το ζητάω! Ξεκινήσαµε µε τα προσωπικά βλέπω (σ.σ.: γελάει). Τι ωραία!

Μην γκρινιάζεις! «Παντρεύω» προσωπικά και επαγγελµατικά, αφού είναι το καινούργιο σου τραγούδι... Ζητάς µόνο από τον Ανδρέα, τον σύζυγό σου, αγκαλιές ή και από αλλού;

Μη λες τέτοια και είναι ζηλιάρης! Με την καλή την έννοια ζηλιάρης. Με µέτρο. Όπως κι εγώ άλλωστε. Είναι αλατοπίπερο σε µια σχέση η ζήλια, αρκεί να υπάρχει µέτρο, το τονίζω και πάλι αυτό. Όσο για τις άλλες αγκαλιές που λες, χαρίζω και σε όσους αγαπώ, τους δικούς µου, τους φίλους µου, τους ανθρώπους που εκτιµώ αληθινά.

Θα πρόσθετες ένα ωραίο «για πάντα» στο «Αγκάλιασέ µε», απευθυνόµενη στον άντρα σου; Καθόσασταν δίπλα µου στην παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» και ένιωσα πως έχετε µια απέραντη αγάπη που θα κρατήσει για πάντα.

Μου αρέσει το «για πάντα»! Με τον Ανδρέα πίστεψα στο «για πάντα». Θέλω να γεράσω µε τον Ανδρέα και πιστεύω ότι και στην επόµενη ζωή -αν υπάρχει αυτή- µαζί θα είµαστε. Ξέρω ότι ακούγονται κάπως υπερβολικά όλα αυτά, αλλά πίστεψέ µε, τα εννοώ. Τον λατρεύω τον Ανδρέα!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved