Λάμπρος Φισφής: «Η παρουσίαση κατά βάση έχει την έννοια του οικοδεσπότη»
Showbiz

Λάμπρος Φισφής: «Η παρουσίαση κατά βάση έχει την έννοια του οικοδεσπότη»

Tο «Quizdom the show» συνεχίζεται φέτος για δεύτερη σεζόν. Πώς νιώθει ο Λάμπρος Φισφής έναν χρόνο μετά στο τιμόνι ενός τηλεπαιχνιδιού; 

«Είναι μια ευχάριστη εμπειρία. Το «Quizdom the show» είναι μια παρεΐστικη κατάσταση όπου δύο άνθρωποι κάθε φορά έρχονται και διαγωνίζονται. Στόχος μου είναι να θυμίζει ένα παιχνίδι που θα στηνόταν σε ένα φιλικό σπίτι ανάμεσα σε μια παρέα. Εγώ τουλάχιστον περνάω καλά. Ολοι οι παίκτες που έρχονται είναι ιδιαίτεροι σαν προσωπικότητες. Η παρουσίαση κατά βάση έχει την έννοια του οικοδεσπότη» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ποια είναι η ανταπόκριση του κόσμου;

«Με την τηλεόραση πάντα είναι μια ιδιαίτερη σχέση στο πώς καταλαβαίνεις την ανταπόκριση του κόσμου. Υπάρχουν από τη μια τα νούμερα που μαθαίνεις κάθε εβδομάδα, από την άλλη τα προσωπικά μηνύματα και οι συζητήσεις με τους ανθρώπους στον δρόμο. Επικεντρώνομαι πιο πολύ στα μηνύματα και στις συζητήσεις και όλοι έχουν θετικά πράγματα να πουν. Τους αρέσει το παιχνίδι, βρίσκουν διαφορετικές τις ερωτήσεις, το είδος γνώσεων που έχει.»

-Σε επίπεδο τηλεθεάσεων;

«Οι τηλεθεάσεις έχουν φτάσει σε τέτοιο επίπεδο ανάλυσης που δεν ξέρεις. Δηλαδή υπάρχουν τόσα διαφορετικά κοινά μέσα σε αυτά τα νούμερα που δεν γνωρίζεις ακριβώς ποιο είναι το καλό, το κακό, ποιο θέλεις, ποιο είναι αναγκαστικό για την επιβίωση του τηλεπαιχνιδιού. Βλέπω κάποια μεγαλύτερα ποσοστά σε πιο νέο κόσμο αλλά φέτος υπάρχει και μεγαλύτερος ανταγωνισμός σε αυτήν τη ζώνη απ΄ ό,τι πέρυσι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved