Νικόλ Κυριακοπούλου: «Για τον γάμο δεν αγχωνόμαστε…»
Showbiz

Νικόλ Κυριακοπούλου: «Για τον γάμο δεν αγχωνόμαστε…»

Η Νικόλ Κυριακοπούλου είναι εδώ και χρόνια ζευγάρι με τον άλλοτε πρωταθλητή στα 400 μ. και προπονητή της Ανδρέα Λιναρδάτο. Συζούν ευτυχισμένοι και παρόλο που δεν έχουν ακόμη παντρευτεί, αντιμετώπισαν την είδηση του ερχομού ενός παιδιού με μεγάλη χαρά.

«Για τον γάμο δεν αγχωνόμαστε, καθώς πρόκειται για ένα τυπικό κομμάτι για δύο ανθρώπους που είναι καλά μαζί. Η έλλειψη χρόνου και το σκληρό πρόγραμμα μας εμπόδισαν να το κάνουμε ως τώρα, Σκοπεύουμε να παντρευτούμε με την πρώτη ευκαιρία, σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, με παρόντες ελάχιστους φίλους. Δεν πιστεύω στις ανοικτές δεξιώσεις και στα φαντασμαγορικά γαμήλια γλέντια. Οι υπερβολές και οι πολυτέλειες δεν παίζουν κανέναν ρόλο για ανθρώπους που αγαπιούνται πραγματικά και θέλουν να χαρούν το ξεκίνημα του κοινού τους βίου. Ο Ανδρέας είναι πιο χαλαρός από εμένα, μια και έχει ήδη ένα παιδί από προηγούμενο γάμο. Ωστόσο, ένα παιδί με άλλον σύντροφο, όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι καινούριο» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Οι προετοιμασίες για το δωμάτιο του παιδιού δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. Η Νικόλ δεν βιάζεται, αφού άλλωστε εκκρεμεί κάτι θεμελιώδες: «Ας μάθουμε πρώτα το φύλο, κι όλα τα άλλα θα γίνουν με τον καιρό. Ζω αυτό το όμορφο που μου συμβαίνει χωρίς να αγχώνομαι», Ξεκαθαρίζει η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved