Ευαγγελία Συριοπούλου: «Φροντίζεις να προστατεύεις όλο αυτό που ζεις…»
Showbiz

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Φροντίζεις να προστατεύεις όλο αυτό που ζεις…»

Η Ευαγγελία Συριοπούλου είναι ηθοποιός και ο κόσμος την αναγνωρίζει. Είναι εύκολο για τον σύντροφό της  να διαχειριστεί αυτή τη δημοσιότητα;

«Είναι κάτι εύκολο, δεν μιλάμε για δύσκολα πράγματα. Από εκεί και πέρα, όμως, φροντίζεις να προστατεύεις όλο αυτό που ζεις. Το να έρθει κάποιος και να σου ζητήσει να βγείτε μια φωτογραφία δεν δυσκολεύει τον άνθρωπο που έχεις στη ζωή σου, γιατί ξέρει ποια είναι η δουλειά σου και τι υποχρεώσεις έχεις. Όλη αυτή τη δημοσιότητα τη βλέπει θετικά και όχι αρνητικά. Μέχρι τώρα, επομένως, η δημοσιότητα δεν έκανε κακό στην προσωπική μου ζωή. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο» τόνισε στην Αγορά.

-Με αυτόν τον άνθρωπο είστε μαζί εδώ και πολλά χρόνια. Υπάρχουν σκέψεις να κάνετε ένα παιδί;

«Αυτή τη στιγμή με τον άνθρωπο μου ζούμε πολύ όμορφα, είμαστε ευτυχισμένοι και νομίζω ότι όλα έρχονται με τον χρόνο τους, την κατάλληλη ώρα. Πρέπει ο χρόνος να είναι έτοιμος για εσένα για να συμβεί αυτό το πράγμα. Μεγάλωσα μέσα σε μία χαρούμενη οικογένεια, που μου έδωσε ωραία πρότυπα και φυσικά αγαπώ πολύ τα παιδιά. Εννοείται ότι θέλω μελλοντικά να κάνω παιδιά και οικογένεια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved