Showbiz

Καρράς-Σφακιανάκης: Γιατί σφάζονται στα παρασκήνια;

Χαμός στα παρασκήνια. Τι συμβαίνει με την συνεργασία του Νότη Σφακιανάκη και του Βασίλη Καρρά και γιατί υπάρχει… κόντρα;

Άνθρωποι που ζουν καθημερινά τα παρασκήνια στο κέντρο μιλούν για μια μεγάλη κόντρα των δυο καλλιτεχνών.

Αφορμή αποτέλεσε σύμφωνα με το Ciao, το ποιος θα το "κλείνει" κάθε βράδυ. Η ένταση έχει κορυφωθεί, με συνέπεια η ατμόσφαιρα στα παρασκήνια να είναι ήδη κάτι παραπάνω από εκρηκτική...

Όταν η "ιεραρχία" σε ένα σχήμα είναι σαφής, συνηθίζεται το πρόγραμμα να έχει μια κλιμάκωση. Στην περίπτωση του Νότη Σφακιανάκη και του Βασίλη Καρρά, βέβαια, δεν υπάρχει μεγαλύτερο και μικρότερο όνομα, κι έτσι, για να λυθεί το θέμα, αποφασίστηκε και συμφωνήθηκε από την αρχή ότι οι δύο τους θα άνοιγαν και θα έκλειναν μαζί το πρόγραμμα στο κέντρο.

Όλοι ήταν ευχαριστημένοι με αυτή τη συμφωνία. Στην πορεία, όμως, τα πράγματα ανατράπηκαν, καθώς ο Νότης Σφακιανάκης φαίνεται ότι απαίτησε να κλείνει εκείνος μόνος του το πρόγραμμα, πράγμα που γίνεται εδώ και λίγα βράδια. Η απαίτηση αυτή όπως ήταν φυσικό, εξόργισε το Βασίλη Καρρά και έφερε τους δυο καλλιτέχνες σε μεγάλη ρήξη. Οι καυγάδες τους, στα παρασκήνια και τα καμαρίνια, ακούστηκαν σε όλο το κέντρο, με το Βασίλη Καρρά να υψώνει τη φωνή του και να κατηγορεί το Νότη Σφακιανάκη ότι αθέτησε τη συμφωνία τους και να προειδοποιεί ότι αυτό θα έχει συνέπειες στην πορεία του κέντρου.

Ο Νότης, από την πλευρά του ήταν ανυποχώρητος στην απαίτηση του, και η κατάσταση προς στιγμή φάνηκε ότι απειλούσε να διαταράξει καθοριστικά τη λειτουργία του μαγαζιού. Μετά από ατελείωτους καυγάδες και φασαρίες, ο Βασίλης Καρράς υποχώρησε, πιθανότατα και με τη μεσολάβηση του επιχειρηματία ο οποίος έσπευσε να προσπαθήσει να ηρεμήσει τα πνεύματα και είχε συζητήσεις κατ ιδίαν και με τους δύο καλλιτέχνες, προκειμένου να μην τιναχτεί το σχήμα στον αέρα.

Πλέον οι δύο τους τραγουδάνε, τελειώνει καθένας το πρόγραμμα του και φεύγουν χωρίς να ανταλλάξουν ούτε "καληνύχτα", ενώ οι... συνέπειες για τις οποίες μιλούσε ο Βασίλης Καρράς είναι ήδη ορατές, σύμφωνα με τους δικούς του συνεργάτες, καθώς οι δικοί του φαν άρχισαν να φεύγουν νωρίτερα από το κέντρο, πριν δηλαδή τελειώσει το πρόγραμμα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved