Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Έχω πάντα µια πρόταση γάµου από τον Αλέξανδρο µπας και αλλάξω γνώµη»
Showbiz

Μάγκι Χαραλαμπίδου: «Έχω πάντα µια πρόταση γάµου από τον Αλέξανδρο µπας και αλλάξω γνώµη»

«Έχω πει ότι δεν πρόκειται να ξαναπαντρευτώ. Είµαστε πολλά χρόνια µε τον Αλέξανδρο. Η αλήθεια είναι ότι έχω πάντα µια πρόταση γάµου από τον Αλέξανδρο µπας και αλλάξω γνώµη! Ίσως αν παντρευτούµε να µην αλλάξει τίποτα, ίσως όµως αλλάξουν τα πάντα. Ακούς από ζευγάρια ότι είναι µαζί δέκα χρόνια, συζούν κιόλας και αποφασίζουν να παντρευτούν και χωρίζουν αµέσως. Βέβαια εµείς µε τον Αλέξανδρο έχουµε περάσει και από χωρισµό...», εξοµολογείται η Μάγκι Χαραλαμπίδου, αναφερόµενη στην πολυετή σχέση της µε τον επιχειρηµατία Αλέξανδρο Σιλβεστρίδη, µε τον οποίο έζησαν πρόσφατα την εµπειρία της επανασύνδεσης µετά από σύντοµο χωρισµό.

Υπάρχει, λοιπόν, πάντα µια ανοιχτή πρόταση κι επειδή η γνωστή dj και ραδιοφωνική παραγωγός είναι ανατρεπτική, µπορεί και να παντρευτεί. «Αυτό το ξέρει και ο Αλέξανδρος και έχει χρησιµοποιήσει όλους τους τρόπους για να µου το πει», συµπληρώνει χαριτολογώντας.
Ο έρωτάς τους εκτός από διάρκεια έχει και βάθος, κάτι που πιστοποιεί και η άψογη σχέση της Μάγκυς µε τον γιο του συντρόφου της. «Είµαστε πολλά χρόνια µαζί µε τον Αλέξανδρο. Να φανταστείς ότι ο γιος του ήταν 4 ετών και τώρα είναι 19! Μια ζωή!», λέει χαρακτηριστικά στη real. «∆εν σκέφτοµαι για παιδί, γιατί αν το ήθελα πολύ, κακά τα ψέµατα, θα το είχα κάνει. Ειδικά µε έναν άνδρα, που είναι και πάρα πολύ καλός πατέρας. Ίσως δεν µου έχει γεννηθεί η επιθυµία, επειδή ο Αλέξανδρος έχει τον ∆ηµήτρη, τον οποίο µεγαλώσαµε και µαζί. Μπορεί να “καλύφθηκα” λίγο µε ένα παιδί το οποίο αγαπώ σαν να είναι δικό µου. Αν δεν υπήρχε παιδί στην οικογένεια, θα είχα αποφασίσει και θα είχα κάνει ένα δικό µου. Επειδή υπήρχε ένα µικρό στην οικογένεια όµως, ήµουν µια χαρά. Τον αγαπώ πάρα πολύ τον ∆ηµήτρη! Μου έχει µεγάλη αδυναµία. Έχουµε πολύ καλή σχέση. Βέβαια έχει καταπληκτική σχέση και µε τη µητέρα του, αλλά εγώ δεν είµαι η µαµά. Λέµε όλα µας τα µυστικά, είναι ωραία σχέση. Αν είχα παιδί, δεν ξέρω αν θα είχα τόσο τέλεια σχέση. Με τον ∆ηµήτρη συµφωνούµε σε όλα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved