Μαρία Φραγκάκη-Νίκος Μάρκογλου: Μοιράζονται 8 χρόνια ευτυχίας
Showbiz

Μαρία Φραγκάκη-Νίκος Μάρκογλου: Μοιράζονται 8 χρόνια ευτυχίας

H δημοσιογράφος Μαρία Φραγκάκη και ο Νίκος Μάρκογλου όσα χρόνια είναι μαζί σπάνια έχουν απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Από επιλογή, βέβαια, και όχι από... τύχη. Η στενή συνεργάτις της Αννίτας Πάνια και παραγωγός σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και ο επίσης ραδιοφωνικός παραγωγός και ένας από τους πιο γνωστούς djs στην Ελλάδα είναι μαζί οκτώ χρόνια, όμως ποτέ δεν επεδίωξαν την προβολή, παρά το γεγονός ότι η δουλειά τους έχει να κάνει με τα μέσα ενημέρωσης και κατ’ επέκταση με τα φώτα της δημοσιότητας. Προτίμησαν από την αρχή της σχέσης τους να κρατήσουν χαμηλούς τόνους σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή και τον μεγάλο έρωτα που μοιράζονται, καρπός του οποίου είναι ο εξάχρονος, σήμερα, γιος τους, ο Νικόλας, τον οποίο υπεραγαπούν. Πολυάσχολοι και οι δύο, με συνεχείς επαγγελματικές υποχρεώσεις επτά ημέρες την εβδομάδα, προτιμούν τον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν να τον αφιερώνουν στον μικρό, όμως θεωρούν αναγκαίο, για να κρατήσουν άσβεστη τη φλόγα του έρωτά τους, να ξεκλέβουν και λίγο χρόνο για τους δυο τους, σύμφωνα με τη real.
Πρόσφατα, το ζευγάρι βρέθηκε να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο με sushi και πιάτα της nikkei κουζίνας στο restaurant «K for Kiku» στο Ψυχικό. Η εικόνα τους, καθώς αντάλλασσαν ματιές γεμάτες τρυφερότητα, σίγουρα δεν παρέπεμπε σε ένα ζευγάρι που είναι μαζί τόσα πολλά χρόνια, αλλά σε δύο πολύ ερωτευμένους ανθρώπους που διανύουν τις πρώτες φάσεις της γνωριμίας τους. Όπως σχολιάζουν φίλοι τους, η Μαρία και ο Νίκος έχουν βρει την κατάλληλη συνταγή για να ανανεώνουν τη σχέση τους και να είναι ευτυχισμένοι, προσφέροντας και στον γιο τους Νικόλα τις ισορροπίες που χρειάζεται για να μεγαλώσει σε ένα υγιές περιβάλλον.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved