Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016  από τον Sfera 102,2 ξεκίνησε!  ΕΕΜ2016 – Ημέρα τρίτη
Showbiz

Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 από τον Sfera 102,2 ξεκίνησε! ΕΕΜ2016 – Ημέρα τρίτη

Η μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου είναι γεγονός και βάζει στην ίδια παρέα καλλιτέχνες, ραδιοφωνικούς παραγωγούς και ακροατές με μεγάλη επιτυχία!

Το πρωί της Τετάρτης 14 Δεκεμβρίου στο studio του Sfera 102,2 είπε την πρώτη καλημέρα η Ευρυδίκη, θυμήθηκε στιγμές της καριέρας της, έκανε τις δικές της επιλογές τραγουδιών και μίλησε για πολλές αλλαγές στην ζωή της.

Η συνέχεια της μεγαλύτερης γιορτής του ραδιοφώνου είχε ένα group που έχει γράψει τη δική του ανατρεπτική ιστορία και συνεχίζει να εντυπωσιάζει: GoinThrough στον Sfera 102,2.

Η Γιώτα Τσιμπρικίδου πήρε την πιο απολαυστική αγκαλιά από τον Πάνο Μουζουράκη που με αυθορμητισμό και ιδιαίτερες επιλογές τραγουδιών τίμησε με την παρουσία του την Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016.

Αμέσως μετά, η Ελένη Κολοκοτρώνη υποδέχτηκε στο studio τον Διονύση Σχοινά ο οποίος μπήκε στον ρόλο του ραδιοφωνικού παραγωγού και μάλιστα με επιτυχία!

Η Εβδομάδα Ελληνικής Μουσικής 2016 συνεχίστηκε με τον Χρήστο Μενιδιάτη να κάνει επιλογές τραγουδιών από το σήμερα και το χθες και στις 3 το μεσημέρι ένα λαμπερό κορίτσι, η Ελένη Χατζίδου, φιλοξενήθηκε στο studio του Sfera 102,2.

Ένας από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες με σημαντικό λαϊκό ρεπερτόριο, ο Αντύπας συνάντησε τον Valentino και μίλησαν για όλα, χαρίζοντας στους ακροατές του Sfera 102,2 αναμνήσεις και μεγάλες επιτυχίες από το παρελθόν!

Η μεγαλύτερη γιορτή του ραδιοφώνου μετατράπηκε σε ένα μεγάλο party με τον Νίκο Κουρκούλη να κάνει την δική του εκπομπή και να «παίζει» και με τον Valentino και με τη Ναταλία Γερμανού, ενώ στις 6 το απόγευμα στην παρέα τους προστέθηκε ο μοναδικός Πάνος Κιάμος.

Τραγούδια αγαπημένα, πειράγματα και μια ακόμη απολαυστική ώρα της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2016

Κι ενώ όλες οι παρουσίες έλαμψαν στις εγκαταστάσεις του Sfera 102,2, μια αναίτια απουσία του Νότη Σφακιανάκη σε συνδυασμό με το κενό του Γιώργου Μαζωνάκη λόγω δηλωμένης από νωρίς ασθένειας προκάλεσαν την ανατροπή στον προγραμματισμό της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής που όμως οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί κάλυψαν με χιούμορ!

Η Άννα Βίσση είχε τη δική της ώρα.. τα δικά της λόγια, τη δική της στιγμή με την Ναταλία Γερμανού – δυο γυναίκες που γνωρίζονται καλά, μιλάνε για μουσική και νιώθουν την άνεση να σχολιάσουν τα πάντα!

Η τρίτη ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα αφιέρωμα των ραδιοφωνικών παραγωγών του Sfera 102,2 σε ένα καλλιτέχνη που ακόμη κι αν «έφυγε» είναι κοντά σε όλους με τα τραγούδια του.

Παντελής Παντελίδης

Ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης, αλλά και φανατικοί θαυμαστές του βρέθηκαν στο studio και μαζί με την Ναταλία Γερμανού, τον Valentino, την Γιώτα Τσιμπρικίδου, τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο, την Νάνσυ Αντωνίου και τον Παναγή Τζωρτζάτο έκαναν μία αφιερωματική ώρα αγάπης σε έναν άνθρωπο που όλοι είχαν στην καρδιά τους!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved