Θάλεια Χούντα: Προσπάθησαν πάλι να την απαγάγουν
Showbiz

Θάλεια Χούντα: Προσπάθησαν πάλι να την απαγάγουν

Νέα προσπάθεια απαγωγής της κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές η Θάλεια Χούντα. Όπως είπε, έπεσε πάλι θύμα απόπειρας απαγωγής από ενόπλους στο Λουτράκι.

Το νέο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, όταν κινούνταν με το αυτοκίνητό της στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου. Οταν έφτασε στο ύψος της Ελευσίνας, η αστυνομική συνοδεία που είχε σταμάτησε να την ακολουθεί, μια και η περιοχή από εκεί και πέρα υπάγεται στην Κορινθία και είναι εκτός δικαιοδοσίας της. Αυτό, σύμφωνα με την ίδια, εκμεταλλεύτηκαν οι άγνωστοι που την ακολουθούσαν διακριτικά, ώσπου της έκλεισαν τον δρόμο, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό της με την απειλή πιστολιού και την υποχρέωσαν να οδηγήσει ως την Περαχώρα Κορινθίας.

Στο ύψος της Σκάρπας την ανάγκασαν να σταματήσει, την έβγαλαν από το Ι.Χ. και του έβαλαν φωτιά, ενώ στη συνέχεια έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση δίχως να την πειράξουν σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Έντρομη η δημοσιογράφος τηλεφώνησε στον σύζυγό της και, αφού περιπλανήθηκε αρκετές ώρες, έφτασε σε κατάσταση σοκ στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Από εκεί την παρέλαβαν αστυνομικοί, που την οδήγησαν στην Ασφάλεια Αττικής για να δώσει κατάθεση.

Η Θάλεια Χούντα είχε πέσει θύμα απαγωγής τον Μάρτιο του 2014, για διάστημα 12 ημερών, οπότε οι απαγωγείς την άφησαν ελεύθερη στην οδό Πανόρμου. Τον Φεβρουάριο του 2015 είχε δεχτεί πυροβολισμούς στο γκαράζ του σπιτιού της από έναν άγνωστο, αλλά είχε προλάβει να καλυφθεί, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου του ίδιου χρόνου βρέθηκε χτυπημένη και με τραύματα από μαχαίρι έξω από το σπίτι της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved