Αλέξανδρος Βέλιος: Με ένα κοκτέιλ ηρεμιστικών και παυσίπονων έδωσε τέλος στην ζωή του
Showbiz

Αλέξανδρος Βέλιος: Με ένα κοκτέιλ ηρεμιστικών και παυσίπονων έδωσε τέλος στην ζωή του

Από υπερβολική δόση ισχυρών ηρεμιστικών και παυσίπονων σκευασμάτων επήλθε ο θάνατος του δημοσιογράφου, Αλέξανδρου Βέλιου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, που έγιναν μετά την εκταφή της σορού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», ο θάνατος του 63χρονου δημοσιογράφου προήλθε από «δηλητηρίαση», καθώς ο οργανισμός του δεν μπορούσε να μεταβολίσει την μεγάλη ποσότητα των φαρμάκων που έλαβε, εξαιτίας της ανίατης ασθένειας και επίσπευσε το μοιραίο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ανέδειξαν τη λήψη υπερβολικής δόσης, το πιθανότερο ηθελημένης, που προκάλεσε τον θάνατό του στις 4 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι του.

Όπως θυμόμαστε στις 16 Σεπτεμβρίου, συναποφασίστηκε από τον Εισαγγελέα και τους αρμόδιους αξιωματικούς, η εκταφή της σορού, παρουσία της συζύγου του, δικαστικού λειτουργού, αστυνομικών και ιατροδικαστή, προκειμένου ληφθούν δείγματα για την διενέργεια τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων, προκειμένου να διαπιστωθεί αν του είχε χορηγηθεί ειδική ένεση που προκάλεσε ή επέσπευσε τον θάνατό του.

Τελικά, η εκδοχή της θανατηφόρας ένεσης που τόσο είχε συζητηθεί αποκλείεται από τις αρχές και όλα δείχνουν ένα θανατηφόρο κοκτέιλ ηρεμιστικών και παυσίπονων χαπιών που έκοψαν το νήμα της ζωής του δημοσιογράφου που έπασχε από ανίατη ασθένεια.

πηγή:Ελεύθερος τύπος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved