Κώστας Κόκλας: «Μετά την περιπέτεια υγείας μου συνειδητοποίησα…»
Showbiz

Κώστας Κόκλας: «Μετά την περιπέτεια υγείας μου συνειδητοποίησα…»

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε τι θέλει να του φέρει η νέα χρονιά και αν άλλαξε μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Τι περιμένεις τη νέα χρονιά;

Περιμένω να είμαστε πιο αισιόδοξοι, να φύγει αυτή η βαριά αίσθηση που έχει ο κόσμος, το καινούργιο έτος να μας δώσει κάποια σημάδια, γιατί είναι πολύ βίαιο αυτό που ζει η κοινωνία μας. Μακάρι το 2017 να είναι καλύτερο.

Μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισες, άλλαξε η κοσμοθεωρία σου;

Ούτως ή άλλως, η κοσμοθεωρία μου ήταν πάντα ότι το πιο σημαντικό είναι η ζωή και οι άνθρωποι που αγαπάς κι έχεις κοντά σου. Αυτό που μου συνέβη ήταν ένα καμπανάκι. Ευτυχώς, ήμουν πολύ τυχερός, το αντιμετώπισα πάρα πολύ γρήγορα, έπεσα σε πολύ καλούς γιατρούς και σ' ένα τέταρτο είχε τελειώσει η περιπέτεια μου.

Φοβήθηκες;

Όχι, δεν φοβήθηκα, γιατί κράτησε λίγο. Από τη στιγμή που πόνεσα κράτησε ένα τέταρτο, μέχρι που πήγα στο νοσοκομείο... Εκεί ήταν ένας έμπειρος καθηγητής, ήξερε ακριβώς τι να κάνει και δεν είχα τα περιθώρια να φοβηθώ.

Μετά, όταν συνειδητοποίησες τι έχεις περάσει, πώς αντέδρασες;

Μετά ναι, είδα ότι είναι παρά πολύ εύκολο να αλλάξουν τα πράγματα στη ζωή εκείνων που θα μείνουν πίσω κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Θέλω να είμαι κοντά σε αυτούς που αγαπάω, δεν θέλω να τους στεναχωρήσω, ειδικά το παιδί μου.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved