Κατερίνα Τοπάζη: Μιλάει για τον 16χρονο γιο της
Showbiz

Κατερίνα Τοπάζη: Μιλάει για τον 16χρονο γιο της

Η Κατερίνα Τοπάζη σε συνέντευξή της μίλησε για τον 16χρονο γιο της, Χριστόφορο.

Μου έχεις πει παλαιότερα ότι ο Χριστόφορος σπούδαζε μουσική και ήταν ένας παραπάνω λόγος που έμενες στην Αμερική.

«Θα ξαναπάω εκεί με το παιδί, για οτιδήποτε χρειαστεί σε θέμα καριέρας. Ο Χριστόφορος συνεχίζει κανονικά τη μουσική του στην Ελλάδα, καθώς επίσης έχουν προστεθεί οι εμφανίσει που κάνει με τον πατέρα του σε κάποιες συναυλίες ξεκίνησαν τα καλοκαίρι σε διάφορα μέρη. Ο Χριστόφορος τώρα είναι 16 χρονών».

Έχει μπει ενεργά στο χώρο;

«Βέβαια, αυτό που κάνει εδώ με τον πατέρα του, είναι πάρα πολύ σημαντικό και εποικοδομητικό, γιατί πλέον μπορείς να πεις ότι είναι και επαγγελματίας στα 16 του, είναι πολύ προχωρημένος στη μουσική για την ηλικία του. Διδάσκεται από μικρός κιθάρα, ντραμς, τραγούδι.. Στην Αμερική προχώρησε και εξελίχθηκε παρά πολύ. Το είδος που του αρέσει είναι η αμερικάνικη και η αγγλική μουσική, δεν ασχολείται με το ελληνικό ρεπερτόριο, δεν ξέρουμε αν κάποια στιγμή θελήσει να το κάνει. Έχει τη βοήθεια και τη στήριξη του πατέρα του, λόγω του ότι είναι ταλαντούχος».

Ρωτάς τη γνώμη του;

«Πιάνει την εμπορικότητα του τραγουδιού, δεν είναι ειδήμων στο ελληνικό ρεπερτόριο, με τίποτα, "δεν ασχολείται, δεν ακούει ελληνικό ρεπερτόριο. Πιο πολύ εκείνος με ρωτάει για τις συνθέσει, καθώς γράφει και αγγλικό στίχο».

Δεν ακούει τραγούδια του πατέρα του ή δικά σου;

«Τα ξέρει όλα, αλλά δεν κάθεται να τα ακούσει. (Γέλια.) Είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει, δεν τον έχω πιέσει ποτέ να ακούσει κάτι, παρά μόνο όταν θέλω να ζητήσω τη γνώμη του».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved