Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Οι γονείς μου δεν με αποδέχτηκαν ποτέ»
Showbiz

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: «Οι γονείς μου δεν με αποδέχτηκαν ποτέ»

Ελεύθερη, έτοιμη να γνωρίσει τον μεγάλο έρωτα, η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου αυτή την περίοδο κάνει νέα ξεκινήματα στη ζωή της! 

Η ηθοποιός, που έγινε πρώτο θέμα λόγω του εγκλεισμού της σε ψυχιατρικό ίδρυμακαι καταγγέλλοντας τους γονείς της ότι εξαιτίας περιουσιακών θεμάτων την έκλεισαν εκεί χωρίς τη θέληση της, επέστρεψε στο σπίτι της. Οι σχέσεις τους όμως δεν έχουν αποκατασταθεί και η ίδια προσπαθεί να γυρίσει σελίδα και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν.

Η Τριανταφύλλη έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες μαθήματα χορού και ήδη νιώθει μεγάλη χαρά για το νέο της βήμα: «Ο χορός είναι η μεγάλη μου αγάπη και λατρεύω τα μιούζικαλ. Είναι χαρά και τιμή μου που έχω δάσκαλο τον Κωνσταντίνο Μενούνο. Πάντα μου έδινε χαρά ο χορός. Και ποτέ δεν σταμάτησα να χορεύω. Σε κάθε ευκαιρία χόρευα όταν έβγαινα έξω. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε απίστευτη χημεία, είμαι πολύ πειθαρχημένη σε ό,τι μου λέει και νιώθω τεράστια χαρά βλέποντας τον εαυτό μου κάθε μέρα να γίνεται όλο και καλύτερος», δηλώνει στη Freddo.

Αυτές τις μέρες προσπαθεί να βάλει σε τάξη τη ζωή της, με απώτερο σκοπό να καταφέρει να φύγει από το σπίτι της και να ζήσει μόνη της. Κάτι που δεν είναι εύκολο αυτή την περίοδο, αφού πάνω απ7 όλα αναζητά μια δουλειά: «Θέλω να ολοκληρώσω κάποιες διαδικασίες για να μην ξαναγυρίσω σπίτι και να καταφέρω να μείνω μόνη μου. Εχω βέβαια πρόβλημα εργασίας, καθώς είχα εγκατασταθεί στη Μύκονο και ήμουν καλά εκεί». Θα έπαιρνε ποτέ την απόφαση να μείνει στο Σπίτι του Ηθοποιού, αν δεν υπήρχε άλλη λύση; «Ναι, και αυτό το έχω σκεφτεί, δεν νιώθω ούτε ντροπή ούτε άπορη, και ευτυχώς υπάρχει η Άννα Φόνσου και ο Σπύρος Μπιμπίλας για να μπορούμε και εμείς να σκεφτόμαστε αυτή τη λύση. Εχω κάνει τόσα ξεκινήματα που ποτέ δεν φοβήθηκα και αν δεν προλάβω να τακτοποιηθώ, θα περάσω και από το Σπίτι του Ηθοποιού», μας εξηγεί.

Η κατάσταση στο σπίτι της δεν έχει αλλάξει. Η ίδια συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως αυτή τη φορά είναι αποφασισμένη να προχωρήσει μόνη της: «Είμαι σε μια παγιωμένη κατάσταση, εγώ ήμουν με τη θέληση μου εκεί μέσα για να τους βοηθάω; Είναι άδικο που προσπαθούσα τόσα χρόνια, δεν αποδέχθηκαν ποτέ τη δουλειά μου και το έφτασαν στα άκρα. Το απόλυτο δράμα τους ήταν ότι έγινα ηθοποιός. Το δικό μου δράμα ήταν πως ήμουν άριστη μαθήτρια, σημαιοφόρος, και η ζωή μου ήταν προδιαγεγραμμένη, γιατί ο καλός μαθητής έπρεπε να γίνει μόνο γιατρός ή δικηγόρος. Αυτός ο πόλεμος ξεκίνησε από τα 17— Ενώ είμαι και καθηγήτρια αγγλικών και διακοσμήτρια και προσπαθούσα να αποδείξω πως μπορώ να σταθώ και με τα πτυχία μου, εκείνοι δεν το δέχονταν. Εγώ προσπαθούσα να τους έχω κοντά μου και με τους φίλους μου και στις πρεμιέρες μου... Δεν το αποδέχθηκαν ποτέ. Δεν αποδέχθηκαν εμένα, ούτε το γεγονός ότι ήμουν χαρούμενη» λέει.

Όμως ακόμα και όταν εκείνη εμφανιζόταν στην τηλεόραση, καθώς έχει παίξει σε επιτυχημένες σειρές, οι γονείς της δεν την... καμάρωναν: «Δεν είδαν ποτέ τις σειρές όπου έπαιζα στην τηλεόραση. Κοίταζαν άλλο κανάλι και είχα συνηθίσει να μην το αποδέχονται. Εγώ δεν είπα πως παρατάω την ηθοποιία». Η Τριανταφύλλη θέλει πολύ να δουλέψει και εύχεται το νέο έτος να κάνει πολλά πράγματα και στα επαγγελματικά, αλλά και στα προσωπικά της: «Αγαπώ τη δουλειά μου, έχω αφήσει καλά δείγματα και θα ήθελα να μου εμπιστευτούν κάτι στο θέατρο ή στην τηλεόραση. Είμαι καλύτερα και από πριν. Δεν έδινα το 100% της ενέργειας μου. Για τη νέα χρονιά αγάπη και σεβασμό, αυτό εύχομαι, και έναν νέο έρωτα! Είμαι ελεύθερη και περιμένω τον αληθινό έρωτα!».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved