Νίκη Βακάλη: «Αφού δεν είχα δουλειά, τι να έκανα;»
Showbiz

Νίκη Βακάλη: «Αφού δεν είχα δουλειά, τι να έκανα;»

Με το ποδόσφαιρο πώς τα πάει η Νίκη Βακάλη; Της αρέσει ως σπορ ή το έμαθε αναγκαστικά λόγω της σειράς «Αστέρας Ραχούλας»;

«Με ενδιέφερε από την άποψη ότι ο μπαμπάς μου είναι φανατικός Παναθηναϊκός και είχα ζήσει το να μαζευόμαστε και να ζούμε τον αγώνα. Ειδικά από τη στιγμή που ασχολούμουν με τον αθλητισμό, όταν έπαιζε μια ομάδα μου άρεσε να το βλέπουμε. Ως άθλημα, βέβαια, δεν μου αρέσει. Όπως, για παράδειγμα, ρεμπέτικα δεν θα ακούσω μόνη μου, αλλά μου αρέσει να πάω σε ένα μαγαζί να τα ακούσω με παρέα» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Αυτόν τον καιρό γράφω και προσπαθώ να φτιάξω ένα θεατρικό έργο. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά μου αρέσει που έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία. Κι έχω δοκιμάσει κάποια Σαββατοκύριακα ορειβασία και ιππασία.»

-Μετά την ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Ένας άλλος κόσμος», μέσα από την οποία σε γνώρισε πολύς κόσμος, πέρασες το καλοκαίρι δουλεύοντας στη Σίφνο και δεν το έκρυψες.

«Πέρασα πολύ ωραία στη Σίφνο, οπότε γιατί να κρύψω ότι δούλεψα εκεί ως σερβιτόρα; Αφού δεν είχα δουλειά, τι να έκανα; Μου έκανε εντύπωση ότι δεν είχα προτάσεις, αλλά σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει. Όσο για τη Σίφνο, θα το έκανα ξανά και με μεγάλη χαρά, και θα ήθελα να πάρω και δίπλωμα για να δουλέψω κάποια στιγμή σε ένα ωραίο εστιατόριο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved