Κωστής Μαραβέγιας: «Έχει κάτι συναρπαστικό το Voice, ένα μυστήριο»
Showbiz

Κωστής Μαραβέγιας: «Έχει κάτι συναρπαστικό το Voice, ένα μυστήριο»

Στο παρελθόν ο Kωστής Μαραβέγιας έχει δηλώσει πως δεν βλέπει τηλεόραση. Το «Voice» το είχε δει καθόλου όταν του προτάθηκε να συμμετάσχει;

«Φυσικά και είδα το «Voice» και κατάλαβα πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει μια ιδιαίτερη ομορφιά. Μου άρεσε πολύ το στοιχείο της ακρόασης χωρίς να βλέπεις τον εκτελεστή. Έχει κάτι συναρπαστικό, ένα μυστήριο, αφού ο ήχος και η φωνή προηγείται της εικόνας και της εμφάνισης. Η αλήθεια είναι πως τα επεισόδια τα βλέπω στο λάπτοπ. Δεν έχω τηλεόραση, όχι από σνομπισμό για το συγκεκριμένο μέσο, αλλά επειδή δεν έχει τύχει να έχω τα τελευταία χρόνια. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, λατρεύω τον κινηματογράφο και προτιμώ να βλέπω ταινίες και θέατρο όταν μπορώ να το κάνω. Φυσικά, πλέον παρακολουθώ το παιχνίδι ανελλιπώς» τόνισε στο TV Έθνος.

-Τι σου αρέσει και τι σε ξενίζει σε αυτή την τηλεοπτική εμπειρία;

«Μου αρέσει κατ’ αρχάς η παρέα με τους υπόλοιπους κριτές. Η αμεσότητα, η πηγαιότητα και το αβίαστα φιλικό κλίμα. Αισθάνομαι άνετα και χαλαρός και κυρίως αισθάνομαι να είμαι ο εαυτός μου. Δεν με έχει ξενίσει κάτι. Εξάλλου, αν κάτι δεν μου άρεσε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, θα αποτυπωνόταν με κάποιο τρόπο και στην τηλεόραση, αφού η τηλεόραση ως μέσο έχει την ιδιότητα να μεγεθύνει κατά πολύ τις αντιδράσεις, τις αμηχανίες.»

-Πιστεύεις πως τα νέα παιδιά βρίσκουν ουσιαστικές ευκαιρίες μέσα απ’ αυτού του είδους τους τηλεοπτικούς διαγωνισμούς;

«Δεν ξέρω αν τα παιδιά βρίσκουν ή όχι ουσιαστικές ευκαιρίες, ενδεχομένως να εξαρτάται από τη δική τους στάση, το δικό τους ταλέντο και τη δική τους περαιτέρω πορεία, αλλά σίγουρα αποκτούν μία σπουδαία και μοναδική εμπειρία. Όλες οι ακροάσεις, προσφέρουν μία δυνατή εμπειρία και βοηθούν στην ανάπτυξη ένας μηχανισμού αντιμετώπισης της κρίσης άγχους και σταθεροποίησης της απόδοσης. Εχω συμμετάσχει στο παρελθόν σε διάφορες ακροάσεις εκτός τηλεόρασης, που είναι κάτι ανάλογο, έχοντας μάλιστα αρκετές φορές αποτύχει. Το σημαντικό είναι να μην πτοείσαι, αλλά να συνεχίζεις να προσπαθείς.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved