Ντέμπορα Οντόγκ: «Έπιανα τον εαυτό μου μαζεμένο…»
Showbiz

Ντέμπορα Οντόγκ: «Έπιανα τον εαυτό μου μαζεμένο…»

Η πρώτη επαφή της Ντέμπορα Οντόγκ με τον νεαρό πρωταγωνιστή της σειράς, «Η λέξη που δεν λες» τον 9χρονο Γιώργο Στεντούμη, ήταν εύκολη για εκείνη.

«Εχω καλή επαφή με τα παιδιά. Ο Γιώργης είναι ένα υπέροχο πλάσμα. Αυτό που βλέπουμε είναι πως ό,τι έχει στην ψυχή του καθρεφτίζεται στο πρόσωπό του. Σου δίνει το περιθώριο να ησυχάσεις και να επικοινωνήσεις χωρίς λόγια. Του άρεσε ο ρόλος, ήταν πάντα διαβασμένος, και είχε πολύ καλή σχέση με τον σκηνοθέτη μας, τον Θοδωρή Παπαδουλάκη. Επίσης αυτούς τους μήνες έχουμε παίξει πολύ με τον Γιώργο. Στο τραμπολίνο, με τα ποδήλατα, έχουμε τρέξει. Μου λείπει πολύ» λέει στο «TV Εθνος».

Η ίδια παραδέχεται ότι στα πρώτα γυρίσματα ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, «Έπιανα τον εαυτό μου μαζεμένο. Από την άλλη αισθανόμουν πολύ χαρούμενη ανάμεσά τους. Ήθελα να είμαι σωστή. Με τη Μαρία Πρωτόπαπα, ειδικά την οποία θαυμάζω από το θέατρο, χρειάστηκα χρόνο για να... λυθώ. Φάγαμε μαζί, μιλήσαμε πολύ και τώρα μας δένουν πράγματα που κανείς δεν μπορεί να μας τα πάρει».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μετά τις σπουδές Ψυχολογίας που έκανε ακολούθησε το όνειρό της που ήταν η υποκριτική. Μόλις αποφοίτησε πήρε τον πρώτο της ρόλο στο καθημερινό σίριαλ «Μαρία η άσχημη», έκανε αρκετές guest εμφανίσεις στην τηλεόραση, ενώ πριν από δύο χρόνια υποδυόταν την Γκρέις στη δημοφιλή σειρά «Εθνική Ελλάδος». «Στόχος μου είναι ως μαύρη Ελληνίδα ηθοποιός να δημιουργήσω περισσότερες ευκαιρίες για τους ξένους ηθοποιούς στη χώρα μας. Είναι σημαντικό στο θέατρο να υπάρχει πολυπολιτισμικότητα», προσθέτει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved